Training & Gedrag

Dat een kat negen van de tien keer een hele grote eigen wil heeft, dat wisten we natuurlijk al wel. Maar ook katten zijn te trainen om er voor te zorgen dat het bijvoorbeeld een stuk veiliger voor ze is. Katten zijn vaak ook echte binnenvetters, een product die stress en nervositeit tegen gaat is dan zeer welkom om dat scherpe randje er vanaf te halen. Bijvoorbeeld als er een nieuw soortgenootje in het huidige territorium komt te wonen, of omdat de kat naar de dierenarts moet. Ook zijn de producten in het assortiment van Wesdijk geschikt voor, tijdens en na het vuurwerk. De producten zijn op basis van feromonen, etherische oliën of andere natuurlijke kruiden met een rustgevende werking. De RelaxoPet werkt weer op een hele andere en fijne manier!

 

In het assortiment van Wesdijk vind je ook verschillende producten om katten uit ongewenste ruimtes te houden, of juist om je kat door middel van een mini GPS in de gaten te houden.

 

Onze specialisten staan voor je klaar om een goed en passend advies te geven zodat het beste resultaat er uit gehaald kan worden.

Item 1-24 van 32 in totaal item(s)

Filteren op

Prijs
2 47
Merken
meer... minder
Grootte van de hond
meer... minder
Behoefte van de hond
meer... minder
Behoefte van de kat
meer... minder
Soort speelgoed
meer... minder
meer... minder
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking