Alles van Alaska

Alaska

Alaska

Meer
1 - 16 van 16 producten
 • Alaska Catfood Kalkoen
  1059

  Alaska Catfood Kalkoen is licht verteerbaar vlees en is geschikt voor alle katten. Alaska Natural Catfood is gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food) en bestaat uit rauw spiervlees, vleesbotten en orgaanvlees.

  € 1.95
  Direct leverbaar Meer
 • Alaska Catfood Kip
  1055

  Alaska Catfood Kip is licht verteerbaar vlees en is geschikt voor alle katten. Alaska Natural Catfood is gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food) en bestaat uit rauw spiervlees, vleesbotten en orgaanvlees.

  € 1.85
  Direct leverbaar Meer
 • Alaska Catfood Konijn
  1057

  Alaska Catfood Konijn is licht verteerbaar mals vlees en is zeer geschikt in een eliminatiedieet. Geschikt voor alle katten. Alaska Natural Catfood is gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food) en bestaat uit rauw spiervlees, vleesbotten en orgaanvlees.

  € 2.45
  Direct leverbaar Meer
 • Alaska Catfood Lam/Vis
  1058

  Alaska Catfood Lam/Vis is rood vlees met toegevoegde vette vis voor Omega 3 vetzuren. Geschikt voor alle katten. Alaska Natural Catfood is gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food) en bestaat uit rauw spiervlees, vleesbotten en orgaanvlees.

  € 2.15
  Direct leverbaar Meer
 • Alaska Catfood Rund/Kip
  1056

  Alaska Catfood Rund/Kip is een mix van twee soorten vlees, een smakelijke maaltijd. Geschikt voor alle katten. Alaska Natural Catfood is gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food) en bestaat uit rauw spiervlees, vleesbotten en orgaanvlees.

  € 2.19
  Direct leverbaar Meer
 • Alaska Eend 800g
  1117

  Alaska Eend is een smakelijke maaltijd voor je hond op basis van 100% eend. Geschikt voor alle honden, tevens geschikt als eliminatiedieet. Alaska Natural Dogfood is gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food) en bestaat uit rauw spiervlees, vleesbotten en orgaanvlees aangevuld met een mix van verse gepureerde groenten.

  € 4.55
  Direct leverbaar Meer
 • Alaska Fazant 800g
  1119

  Alaska Fazant is een delicatesse voor je hond op basis van 100% fazant. Geschikt voor alle honden, tevens geschikt als eliminatiedieet.  Alaska Natural Dogfood is gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food) en bestaat uit rauw spiervlees, vleesbotten en orgaanvlees aangevuld met een mix van verse gepureerde groenten.

  € 3.95
  Direct leverbaar Meer
 • Alaska Hi-Energy 800g
  A1120

  Alaska Hi-Energy is een mix van calorierijke grondstoffen voor honden met een hoge energiebehoefte. Geschikt voor jachthonden, bewakingshonden, sledehondenhonden en andere honden die extra energie nodig hebben. Alaska Natural Dogfood is gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food) en bestaat uit rauw spiervlees, vleesbotten en...

  € 3.65
  Direct leverbaar Meer
 • Alaska Kip 800g
  1116

  Alaska Kip is een gezonde maaltijd op basis van 100% kip. Licht verteerbaar. Geschikt voor alle honden. Alaska Natural Dogfood is gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food) en bestaat uit rauw spiervlees, vleesbotten en orgaanvlees aangevuld met een mix van verse gepureerde groenten.

  € 3.70
  Direct leverbaar Meer
 • Alaska Konijn 800g
  1118

  Alaska Konijn is een licht verteerbare maaltijd van mals vlees van 100% konijn. Geschikt voor alle honden, tevens geschikt als eliminatiedieet. Alaska Natural Dogfood is gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food) en bestaat uit rauw spiervlees, vleesbotten en orgaanvlees aangevuld met een mix van verse gepureerde groenten.

  € 4.90
  Direct leverbaar Meer
 • Alaska Lam 800g
  1122

  Alaska Lam is een gezonde maaltijd van 100% mooi rood lamsvlees, rijk aan vitamine B en zink. Geschikt voor alle honden. Alaska Natural Dogfood is gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food) en bestaat uit rauw spiervlees, vleesbotten en orgaanvlees aangevuld met een mix van verse gepureerde groenten.

  € 4.45
  Direct leverbaar Meer
 • Alaska Paard 800g
  1127

  Alaska Paard is een heerlijke maaltijd op basis van 100% mager paardenvlees, rijk aan ijzer. Geschikt voor alle honden. Alaska Natural Dogfood is gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food) en bestaat uit rauw spiervlees, vleesbotten en orgaanvlees aangevuld met een mix van verse gepureerde groenten.

  € 5.15
  Direct leverbaar Meer
 • Alaska Puppy 800g
  1114

  Alaska Puppy is een mix van 6 diersoorten om je pup al op jonge leeftijd aan veel smaken te laten wennen, Een gezonde start voor je pup van elk ras. Alaska Natural Dogfood is gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food) en bestaat uit rauw spiervlees, vleesbotten en orgaanvlees aangevuld met een mix van verse gepureerde groenten.

  € 4.15
  Direct leverbaar Meer
 • Alaska Rund 800g
  1115

  Alaska Rund is een overheerlijke maaltijd voor je hond op basis van 100% rundvlees met pens voor extra weerstand. Geschikt voor alle honden. Alaska Natural Dogfood is gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food) en bestaat uit rauw spiervlees, vleesbotten en orgaanvlees aangevuld met een mix van verse gepureerde groenten.

  € 4.10
  Direct leverbaar Meer
 • Alaska Skin & Coat 800g
  1126

  Alaska Skin & Coat is een mix van verschillende vet-en olie-rijke grondstoffen. Een heerlijke variant met extra schapenvet voor een gezonde huid en vacht. Geschikt voor alle honden. Alaska Natural Dogfood is gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food) en bestaat uit rauw spiervlees, vleesbotten en orgaanvlees aangevuld met een...

  € 4.65
  Direct leverbaar Meer
 • Alaska Zalm 800g
  1121

  Alaska Zalm is rijk aan Omega 3 en Omega 6 vetzuren. Onmisbaar in een rauw voer dieet. Geschikt voor alle honden. Alaska Natural Dogfood is gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food) en bestaat uit rauw spiervlees, vleesbotten en orgaanvlees aangevuld met een mix van verse gepureerde groenten.

  € 3.60
  Direct leverbaar Meer

Categorieën

Informatie