Superfish Home 40 Zwart

Superfish Home 40 Zwart

A4050655
Levertijd 4-6 werkdagen
€ 114,95
Incl. BTW

Een Home 40 design aquarium is een blikvanger in elke ruimte, van woonkamer of keuken tot in het kantoor. Deze plug & play aquaria zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden.

Maat
Kleur


Voorraad van winkel en webshop:

Omschrijving

De Superfish Home 40 wordt compleet geleverd met een dimbare LED-verlichting en een geïntegreerd binnenfilter met een eenvoudig verwisselbare filtercartridge.

 

  • Modern design, geschikt voor Aquascaping

  • Twee kleuren LED Zonsopgang-verlichting, wit en blauw;

  • LED tiptoetsbediening, dimbaar geschikt voor timer-bediening;

  • De filterkamer biedt ruimte voor een optionele combi-verwarmer;

  • Inclusief acryl afdekplaat.

 

Tips van Wesdijk

Als aquariumspecialisten vertellen we je graag wat meer over de mogelijkheden voor je Superfish Home 40 aquarium:

 

Verwarmer

Wil je graag tropische visjes in je Home 40 houden, dan is het belangrijk dat je het water gaat verwarmen. De Superfish Nano Heater 50 Watt is hier prima geschikt voor.

 

De bodem

Net als bij een pizza is de bodem ook bij het aquarium van cruciaal belang. Een mooie bodem voor dit nano aquarium is de JBL Sansibar, verkrijgbaar in de kleuren River (licht), Grey (grijs) en Dark (zwart).

 

Opstarten

Leidingwater is van nature niet geschikt voor het houden van vissen & planten. Creëer een goede omgeving met een waterbereider en bacteriecultuur. Wij adviseren je WesPro Safe en WesPro Bacto voor een optimaal resultaat.  

 

Geen luchtpomp maar een Oxydator

Veel mensen plaatsen nog steeds een luchtpomp in het aquarium. Wij zijn hier geen voorstander van. Een luchtpomp verjaagt CO2 uit het water en zorgt hierdoor dat je planten minder groeien. Om je aquarium wel van zuurstof te voorzien adviseren wij een Oxydator. De Söchting Oxydator geeft 100% zuurstof af in je aquarium wat ten goede komt aan de waterkwaliteit, minder algengroei en gezonde vissen.

 

Ornamenten

Om extra diepte te creëren in je aquarium is het leuk om te werken met ornamenten. Wesdijk heeft een ruim assortiment aquariumornamenten, van (kunst)hout en kunststeen tot leuke decoraties. Bekijk ons assortiment ornamenten hier.

 

Specificaties Superfish Home 40:

  • Afmeting: 47 x 25 x 42,5 cm

  • Inhoud: 40 liter

  • Verlichting: 12 Volt, 7 Watt LED-verlichting (dimbaar)

  • Filter: ingebouwd binnenfilter Aqua-Flow 100

  • Kleur: zwart

 

Bestelinformatie

Een aquarium valt in de categorie 'kwetsbare artikelen'. Onze aquariums worden met een externe transporteur verzonden. De afleverdag vind altijd plaats na telefonisch overleg.

Productdetails

Kleur
Zwart
Maat
Tot 60 cm
Nieuw product
8715897221828

Over Superfish

Superfish heeft als doelstelling jouw hobby succesvol te maken, met complete aquariums, filtering en filtermedia, verwarming, verlichting, beluchting en handige accessoires. 

Accessoires

JBL Sansibar Grey 5kg
JBL Sansibar Grey 5kg

JBL Sansibar Grey is een fijne, ongekleurde bodemgrond voor zoet- en zoutwateraquaria.

€ 10,95
WesPro Safe 100ml
WesPro Safe 100ml

WesPro Safe maakt kraanwater geschikt voor je aquarium. WesdPro Safe bindt zware metalen en andere giftige stoffen en maakt zo leidingwater visvri...

€ 4,95
WesPro Bacto 100ml
WesPro Bacto 100ml

WesPro Bacto is een levende bacteriecultuur en bevat levende start- en reinigingsbacteriën. Deze bacteriën zijn essentieel voor het biologische ev...

€ 4,95
Söchting Oxydator D
Söchting Oxydator D

De Söchting Oxydator D geeft 100% zuurstof af in je aquarium wat ten goede komt aan de waterkwaliteit, minder algengroei en gezonde vissen.   E...

€ 37,50

Media

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking