Red Sea Reefer XL 250 Deluxe Wit

Red Sea Reefer XL 250 Deluxe Wit

R42124
Levertijd 1-2 weken
€ 1.839,00
Incl. BTW

Het Red Sea Reefer aquarium is door zijn unieke plug-and-play systeem uniek, gebruiksvriendelijk en geeft je de mogelijkheid volop te genieten van je rif- of zeeaquarium.

 

De Reefer-serie is ontworpen voor bedieningsgemak, terwijl de gevorderde hobbyist een onbeperkte keuze aan verlichting, filtratie, circulatie en controllers kan installeren om een ​​uniek aangepast systeem te creëren.

Maat
Kleur


Voorraad van winkel en webshop:

Omschrijving

 

Red Sea Reefer XL 250 Deluxe

De REEFER Deluxe combineert het populaire REEFER system met de nieuwste AI Hydra26HD led verlichting en is inclusief een specifieke houder die stevig in de achterzijde van het aquarium word geschroefd. Deze kan tijdens het onderhoud en het “reefscapen” omhoog worden gezet.

De Hydra26HD geeft je het absolute beste op het gebied van LED technologie en beidt u een configuratie met 7 kleur-spectrum en een groot aantal lichteffecten. Met de revolutionaire geïntegreerde WiFi controller kunt u het vermogen dynamisch aanpassen per kanaal, waarbij het mogelijk is om het vermogen wat niet wordt gebruikt voor bepaalde kleuren, te gebruiken bij andere kleuren, waardoor het vermogen van geselecteerde kanalen tot boven 100% wordt verhoogd.

De REEFER Deluxe wordt aangeboden in 7 maten van 60cm/170 liter tot 1.8m/602 liter en elk REEFER Deluxe systeem is voorzien van 1,2,3 of 4 Hydra 26HD units, afhankelijk van het model.

 

De Reefer XL 425 en XL 525 modellen zijn beide 7,5 cm breder dan de reguliere Reefers. Zo heb je meer watervolume en ruimte voor aquariumbewoners en kun je ook een mooie onderwaterwereld creeëren met aquascaping. Daarnaast is de skimmer compartiment, in de profesionele sump, 3 cm extra hoger dan bij de andere Reefers. 


Red Sea Reefer serie Reef Systems, bieden de gevorderde hobbyisten een solide basis voor het bouwen van een volledig zeeaquarium. De Reefer serie combineert een moderne, randloze, ultra heldere glazen aquarium met een stijlvolle kast en een uitgebreid watermanagement systeem. Dit systeem bevat een professionele sump met geïntegreerde automatische top- up en de unieke stille down-flow systeem.
De Reefer serie is ontworpen voor eenvoudige bediening en bovendien om de gevorderde hobbyist een onbeperkte keuze te bieden om met filtratie, circulatie en controllers een volledig uniek custom-made systeem te creëren.

 

 • Reefer aquaria zijn van dik en ultra helder glas met afgeschuinde rand gemaakt om hun elegante en moderne randloze ontwerp te ondersteunen.

 • De zoutwaterbestendige gelamineerde kast die de sump huisvest (en in de grotere modellen is er ook een speciale, geventileerde ruimte voor een koeler) is netjes afgewerkt met weerbestendige, epoxy gecoate deuren. Let op: het witte meubel is zwart aan de binnenkant.

 • De centraal gelegen overloop bevat verwijderbare overloopkammen om makkelijk schoon te kunnen maken en verbergt de afvoerpijp. Maar ook de sump retourleiding en de discrete multi-directionele "oogbol" uitlaatmond voor de retourleiding. 

 • Bij een blokkade in de overloop, is er een extra nood overlooppijp die zorgt voor een vrije doorstroming van het aquariumwater rechtstreeks naar de sump.

 • Als het water de sump instroomt gaat het eerst door een 225 micron mechanische filterzak. Dit gebeurt voordat het water naar de filtratie compartiment gaat, dat een constante waterhoogte houdt, waardoor het geschikt is voor alle skimmers en andere reactoren.

 • Geïntegreerde automatische top-up met reservoir voor een constante waterhoogte.

 • Stil, gereguleerd down-flow systeem met noodoverloop.

 • Leidingen die montage klaar zijn worden meegeleverd. Lijm is niet een vereiste.

 

Specificaties Reefer XL 250 Deluxe:

Glasdikte: 12mm

Inhoud aquarium: 204 liter

Inhoud sump: 40 liter

Inhoud osmose reservoir: 8 liter

Afmetingen aquarium (lxbxh): 90x50x53cm

Totale hoogte incl. meubel:140cm

Geadviseerde opvoerpomp l/h (niet inbegrepen): 2500

 

De belangrijkste eigenschappen van de REEFER Deluxe Serie:

 • Randloos, super-helder, afgeronde randen

 • Elegant Marine-Spec meubel

 • Volledige Reef-Spec HydraHD LED verlichting

 • Professionele sump met skimmerkamer met constant waterhoogte en micron filterzakken

 • Automatisch bijvulsysteem met reservoir

 • stil, gereguleerd down-flow systeem met nood-overloop

 • gereed voor montage van de bijgeleverde buizen, zonder lijmen

 

Voor meer informatie: http://www.redseafish.com/aquarium-systems/reefer/

 

Leveringscondities Red Sea:

Wesdijk is al jarenlang erkent Red Sea dealer. Alleen een officiële dealer van Red Sea mag de aquariums van dit merk verkopen.

 

De aquariums van Red Sea komen rechtstreeks van Red Sea Europe gevestigd te Frankrijk naar Barendrecht Nederland.

 

Helaas stuurt Red Sea niet zomaar (bijvoorbeeld) één Reefer van 60cm naar Barendrecht. Het kan daarom zijn dat als je een kleinere Red Sea besteld je langer moet wachten. (Dit hang af van wanneer Wesdijk een bestelling kan plaatsen en of hij leverbaar is vanuit Frankrijk.) We vermelden de verwachte levertijd bij het betreffende Red Sea aquarium.

 

Een aquarium past natuurlijk niet in een postpakketje, en moet daarom vanaf Wesdijk Barendrecht per pallettransport naar jou worden verzonden.

 

Een pallet kan helaas niet gratis worden verzonden, en wij berekenen daarom zonder winstoogmerk de kosten van € 55,00 door aan jou (gebaseerd op max. 120cm palletformaat).

 

Natuurlijk staat er niet ineens een pallet in je voortuin, maar belt Wesdijk je eerst om samen een aflever dag met je af te spreken.

 

Omdat je Red Sea per pallettransport wordt verzonden kunnen we je ook geen track en tracé geven. Je Red Sea wordt vervoerd door een vrachtwagen die zijn route rijdt door Nederland. Op de afgesproken dag zal hij bij jou langskomen, maar je moet hier wel de gehele dag voor thuis zijn. Ook ben je zelf verantwoordelijk om je Red Sea binnen te krijgen, de chauffeur hoeft hierbij niet te helpen.

 

Afhankelijk of je in de regio van onze winkel woont is het ook mogelijk om je Red Sea door ons persoonlijk te laten bezorgen. De servicebijdrage hiervoor kun je telefonisch bij ons opvragen.

 

Bel naar: 0180-617613 (optie 3 in het telefoonmenu)

Productdetails

Kleur
Wit
Maat
Van 61 tot 100 cm
Type
Red Sea Reefer
Red Sea
Nieuw product
7290100776841

Over Red Sea

Red Sea

Media

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking