Red Sea Reefer 170 Wit

Red Sea Reefer 170 Wit

Red Sea

R42112

Levertijd 4-6 werkdagen

De Red Sea Reefer zeeaquariums zijn door hun unieke plug-and-play system uniek en gebruiksvriendelijk. Met een Red Sea aquarium heb je alles in huis voor het bouwen van een volwaardig zeeaquarium.

 

De Red Sea Reefer 170 heeft een inhoud van 130 Liter. De totale hoogte bedraagt 137cm en heeft een glasdikte van 10mm.

Meer details

€ 650.00

incl. BTWGratis verzending vanaf 49 euro*

Levertijd 1 a 2 werkdagen

Achteraf betalen na 14 dagen

meer dan 15.000 producten

Webshop Keurmerk

Red Sea Reefer 170
Red Sea Reefer serie Reef Systems bieden de beginnende en gevorderde hobbyisten een solide basis voor het bouwen van een volledig zeeaquarium. De Reefer serie combineert een moderne, randloze, ultra heldere glazen aquarium met een stijlvolle kast en een uitgebreid watermanagement systeem. Dit systeem bevat een professionele sump met geïntegreerde automatische top- up en de unieke stille down-flow systeem.

De Reefer serie is ontworpen voor eenvoudige bediening en bovendien om de gevorderde hobbyist een onbeperkte keuze te bieden om met verlichting, filtratie, circulatie en controllers een volledig uniek custom-made systeem te creëren.

  • Reefer aquaria zijn van dik en ultra helder glas met afgeschuinde rand gemaakt om hun elegante en moderne randloze ontwerp te ondersteunen.

  • De zoutwaterbestendige gelamineerde kast die de sump huisvest (en in de grotere modellen is er ook een speciale, geventileerde ruimte voor een koeler) is netjes afgewerkt met weerbestendige, epoxy gecoate deuren.

  • De centraal gelegen overloop bevat verwijderbare overloopkammen om makkelijk schoon te kunnen maken en verbergt de afvoerpijp. Maar ook de sump retourleiding en de discrete multi-directionele "oogbol" uitlaatmond voor de retourleiding. 

  • Bij een blokkade in de overloop, is er een extra nood overlooppijp die zorgt voor een vrije doorstroming van het aquariumwater rechtstreeks naar de sump.

  • Als het water de sump instroomt gaat het eerst door een 225 micron mechanische filterzak. Dit gebeurt voordat het water naar de filtratie compartiment gaat, dat een constante waterhoogte houdt, waardoor het geschikt is voor alle skimmers en andere reactoren.

  • Geïntegreerde automatische top-up met reservoir voor een constante waterhoogte.

  • Stil, gereguleerd down-flow systeem met noodoverloop.

  • Leidingen die montage klaar zijn worden meegeleverd. Lijm is niet een vereiste. 

Voor meer informatie: redseafish.com

 

Levering: 4-6 werkdagen, mits voorradig bij onze leverancier. Voor € 35,00 wordt de aquariumcombinatie per pallettransport voor de deur afgeleverd.

 

De afleverdag vindt plaats na telefonisch overleg, hierbij dien je zelf de aquariumcombinatie binnen te zetten.

 

Het is ook mogelijk om de aquariumcombinatie door ons persoonlijk te laten bezorgen. De servicebijdrage hiervoor kun je telefonisch bij ons opvragen.

Bel naar: 0180-617613 (optie 3 in het telefoonmenu)

Red Sea NO3:PO4-X 1000 ml
Red Sea NO3:PO4-X 1000 ml

Red Sea NO3:PO4-X  is een uniek complex van koolstofbronnen die gebruikt worden door de voedingsstoffen reducerende bacteriën.   Elke koolstofbron wordt gebruikt door een andere stam micro-organismen rekening houdend met de specifieke koolstof:stikstof:fosfor verhouding noodzakelijk voor elk stadium.

€ 29.95


Zeezout Red Sea Pro 22kg
Zeezout Red Sea Pro 22kg

Red Sea Pro zeezout bevat natuurlijke mineralen en een verhoogd calciumgehalte.

€ 74.95


Red Sea Coral Colors A
Red Sea Coral Colors A

Red Sea Coral Colors A is een complex van halogenen (jodium, broom en fluor). De halogenen werken zowel als antioxidanten als ook als oxiderende stoffen in het zachte weefsel en slijmvlieslaag van koraal, waardoor de mogelijkheid van verbleking van het koraal wordt verminderd.

€ 18.50


Sera Marin Granulat
Sera Marin Granulat

Sera Marin Granulat. Granulaatvoer voor een aangepaste voeding van alle zeewatervissen.

€ 8.99