Red Sea Reefer XL 250 Zwart

Red Sea Reefer XL 250 Zwart

R42121
Levertijd 3-4 weken
€ 999,00
Incl. BTW

Het Red Sea Reefer aquarium is door zijn unieke plug-and-play systeem uniek, gebruiksvriendelijk en geeft je de mogelijkheid volop te genieten van je rif- of zeeaquarium.

 

De Reefer-serie is ontworpen voor bedieningsgemak, terwijl de gevorderde hobbyist een onbeperkte keuze aan verlichting, filtratie, circulatie en controllers kan installeren om een ​​uniek aangepast systeem te creëren.

Maat
Kleur


Voorraad van winkel en webshop:

Omschrijving

Met een Red Sea aquarium heb je alles in huis voor het bouwen van een volwaardig zeeaquarium.

 

Red Sea Reefer 250 heeft een inhoud van 204 Liter. De totale hoogte bedraagt 140cm en heeft een glasdikte van 12mm.

 

Red Sea Reefer 250

Red Sea Reefer serie Reef Systems bieden de beginnende en gevorderde hobbyisten een solide basis voor het bouwen van een volledig zeeaquarium.

 

De Reefer serie combineert een moderne, randloze, ultra heldere glazen aquarium met een stijlvolle kast en een uitgebreid watermanagement systeem.

 

Dit systeem bevat een professionele sump met geïntegreerde automatische top- up en de unieke stille down-flow systeem.

 

De Reefer serie is ontworpen voor eenvoudige bediening en bovendien om de gevorderde hobbyist een onbeperkte keuze te bieden om met verlichting, filtratie, circulatie en controllers een volledig uniek custom-made systeem te creëren.

 

 • Reefer aquaria zijn van dik en ultra helder glas met afgeschuinde rand gemaakt om hun elegante en moderne randloze ontwerp te ondersteunen.

 • De zoutwaterbestendige gelamineerde kast die de sump huisvest (en in de grotere modellen is er ook een speciale, geventileerde ruimte voor een koeler) is netjes afgewerkt met weerbestendige, epoxy gecoate deuren.

 • De centraal gelegen overloop bevat verwijderbare overloopkammen om makkelijk schoon te kunnen maken en verbergt de afvoerpijp. Maar ook de sump retourleiding en de discrete multi-directionele "oogbol" uitlaatmond voor de retourleiding. 

 • Bij een blokkade in de overloop, is er een extra nood overlooppijp die zorgt voor een vrije doorstroming van het aquariumwater rechtstreeks naar de sump.

 • Als het water de sump instroomt gaat het eerst door een 225 micron mechanische filterzak. Dit gebeurt voordat het water naar de filtratie compartiment gaat, dat een constante waterhoogte houdt, waardoor het geschikt is voor alle skimmers en andere reactoren.

 • Geïntegreerde automatische top-up met reservoir voor een constante waterhoogte.

 • Stil, gereguleerd down-flow systeem met noodoverloop.

 • Leidingen die montage klaar zijn worden meegeleverd. Lijm is niet een vereiste. 

 

Specificaties Reefer 250:

Glasdikte: 12mm

Inhoud aquarium: 204 liter

Inhoud sump: 40 liter

Inhoud osmose reservoir: 8 liter

Afmetingen aquarium (lxbxh): 90x50x53cm

Totale hoogte incl. meubel:140cm

Geadviseerde opvoerpomp l/h (niet inbegrepen): 2500

 

De belangrijkste eigenschappen van de REEFER Serie:

 • Randloos, super-helder, afgeronde randen

 • Elegant Marine-Spec meubel

 • Professionele sump met skimmerkamer met constant waterhoogte en micron filterzakken

 • Automatisch bijvulsysteem met reservoir

 • stil, gereguleerd down-flow systeem met nood-overloop

 • gereed voor montage van de bijgeleverde buizen, zonder lijmen

 

Voor meer informatie bezoek: https://www.redseafish.com/aquarium-systems/reefer/

 

Leveringscondities Red Sea:

Wesdijk is al jarenlang erkent Red Sea dealer. Alleen een officiële dealer van Red Sea mag de aquariums van dit merk verkopen.

 

De aquariums van Red Sea komen rechtstreeks van Red Sea Europe gevestigd te Frankrijk naar Barendrecht Nederland.

 

Helaas stuurt Red Sea niet zomaar (bijvoorbeeld) één Reefer van 60cm naar Barendrecht. Het kan daarom zijn dat als je een kleinere Red Sea besteld je langer moet wachten. (Dit hang af van wanneer Wesdijk een bestelling kan plaatsen en of hij leverbaar is vanuit Frankrijk.) We vermelden de verwachte levertijd bij het betreffende Red Sea aquarium.

 

Een aquarium past natuurlijk niet in een postpakketje, en moet daarom vanaf Wesdijk Barendrecht per pallettransport naar jou worden verzonden.

 

De aquariumset wordt voor € 59,95 per pallettransport voor je deur afgeleverd. De afleverdag vindt altijd plaats na telefonisch overleg.

 

Omdat je Red Sea per pallettransport wordt verzonden kunnen we je ook geen track en tracé geven. Je Red Sea wordt vervoerd door een vrachtwagen die zijn route rijdt door Nederland. Op de afgesproken dag zal hij bij jou langskomen, maar je moet hier wel de gehele dag voor thuis zijn. Ook ben je zelf verantwoordelijk om je Red Sea binnen te krijgen, de chauffeur hoeft hierbij niet te helpen.

 

Afhankelijk of je in de regio van onze winkel woont is het ook mogelijk om je Red Sea door ons persoonlijk te laten bezorgen. De servicebijdrage hiervoor kun je telefonisch bij ons opvragen.

 

Bel naar: 0180-617613 (optie 3 in het telefoonmenu)

Productdetails

Kleur
Zwart
Maat
Van 61 tot 100 cm
Type
Red Sea Reefer
Red Sea
Nieuw product
7290100777763

Over Red Sea

Red Sea

Media

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking