Red Sea Reefer XL 525 Zwart

Red Sea Reefer XL 525 Zwart

Red Sea

R42251

Levertijd 4-6 werkdagen

De Red Sea Reefer zeeaquariums zijn door hun unieke plug-and-play system uniek en gebruiksvriendelijk. Met een Red Sea aquarium heb je alles in huis voor het bouwen van een volwaardig zeeaquarium.

 

De Red Sea Reefer XL 525 heeft een inhoud van 409 liter. De totale hoogte bedraagt 142cm en een glasdikte van 15mm.

Meer details

€ 1,749.00

incl. BTWGratis verzending vanaf 49 euro*

Levertijd 1 a 2 werkdagen

Achteraf betalen na 14 dagen

meer dan 15.000 producten

Webshop Keurmerk

Red Sea Reefer XL 525
De nieuwe Reefer XL 425 en XL 525 modellen zijn beide 7,5 cm breder dan de reguliere Reefer 350 en 450. Zo heb je meer watervolume en ruimte voor aquariumbewoners en kun je ook een mooie onderwaterwereld creeëren met aquascaping. Daarnaast is de skimmer compartiment, in de profesionele sump, 3 cm extra hoger dan bij de andere Reefers. 

Red Sea Reefer serie Reef Systems, bieden de gevorderde hobbyisten een solide basis voor het bouwen van een volledig zeeaquarium. De Reefer serie combineert een moderne, randloze, ultra heldere glazen aquarium met een stijlvolle kast en een uitgebreid watermanagement systeem. Dit systeem bevat een professionele sump met geïntegreerde automatische top- up en de unieke stille down-flow systeem.

De Reefer serie is ontworpen voor eenvoudige bediening en bovendien om de gevorderde hobbyist een onbeperkte keuze te bieden om met verlichting, filtratie, circulatie en controllers een volledig uniek custom-made systeem te creëren.

 

  • Reefer aquaria zijn van dik en ultra helder glas met afgeschuinde rand gemaakt om hun elegante en moderne randloze ontwerp te ondersteunen.

  • De zoutwaterbestendige gelamineerde kast die de sump huisvest (en in de grotere modellen is er ook een speciale, geventileerde ruimte voor een koeler) is netjes afgewerkt met weerbestendige, epoxy gecoate deuren. Let op: het witte meubel is zwart aan de binnenkant.

  • De centraal gelegen overloop bevat verwijderbare overloopkammen om makkelijk schoon te kunnen maken en verbergt de afvoerpijp. Maar ook de sump retourleiding en de discrete multi-directionele "oogbol" uitlaatmond voor de retourleiding. 

  • Bij een blokkade in de overloop, is er een extra nood overlooppijp die zorgt voor een vrije doorstroming van het aquariumwater rechtstreeks naar de sump.

  • Als het water de sump instroomt gaat het eerst door een 225 micron mechanische filterzak. Dit gebeurt voordat het water naar de filtratie compartiment gaat, dat een constante waterhoogte houdt, waardoor het geschikt is voor alle skimmers en andere reactoren.

  • Geïntegreerde automatische top-up met reservoir voor een constante waterhoogte.

  • Stil, gereguleerd down-flow systeem met noodoverloop.

  • Leidingen die montage klaar zijn worden meegeleverd. Lijm is niet een vereiste.

 

Voor meer informatie: redseafish.com


Levering: 4-6 werkdagen, mits voorradig bij onze leverancier. Voor € 75,00 wordt de aquariumcombinatie per pallettransport voor de deur afgeleverd.


De afleverdag vindt plaats na telefonisch overleg, hierbij dien je zelf de aquariumcombinatie binnen te zetten.


Het is ook mogelijk om de aquariumcombinatie door ons persoonlijk te laten bezorgen. De servicebijdrage hiervoor kun je telefonisch bij ons opvragen.

 

Bel naar: 0180-617613 (optie 3 in het telefoonmenu)

Colombo Color All In One
Colombo Color All In One

Colombo Color All In One is een sporenelementen-complex om de kleurenpracht van je koralen te bevorderen.   De typische kleurenpracht van koralen komt alleen tot volle wasdom als alle sporenelementen voldoende aanwezig zijn in het water. Colombo heeft hiervoor 3 toevoegingen welke echter wel met de bijpassende testsetjes nagemeten moeten worden. Met Colombo All in One kunt u, door alleen het calciumgehalte te meten, toch gecontroleerd sporenelementen, zoals kalium, jodium en ijzer, toevoegen.

€ 10.95


Colombo Reef Start KH+ 1000ml
Colombo Reef Start KH+ 1000ml

Gebruik Colombo Reef Start KH plus om een optimale KH, tussen 8 en 12°DH, te handhaven.   Bij deze waarde blijft de pH stabiel op de juiste waarde. Colombo KH plus is verkrijgbaar als kant en klare vloeistof die je direct kunt doseren. Er is ook een economische poedervorm. Hiermee kan je zelf een stamoplossing maken en zeer voordelig de KH waarde op peil houden.

€ 17.95


Colombo Natural Reef Salt Emmer 22kg
Colombo Natural Reef Salt Emmer 22kg

Colombo Natural Reef Salt is gemaakt van zeewater uit de koraalzee. Vanwege zijn herkomst verschilt Colombo Pro Reef Salt enorm van de meeste andere zouten voor zeeaquaria.   Meer en meer hobbyisten onderschrijven de voordelen van een natuurlijk product boven een chemisch verrijkt product. Met minimale chemische of technische aanpassingen komt Colombo Pro Reef Salt simpelweg het dichtste bij natuurlijk zeewater.

€ 69.95


Colombo Reef Start Bacto 1000ml
Colombo Reef Start Bacto 1000ml

Bacto bevat een unieke mix van speciale geselecteerde bacteriën die zorgen voor een complete en snelle opbouw van de biologie in het zeewater aquarium.

€ 19.95


Colombo Reef Care Magnesium+ 1000ml
Colombo Reef Care Magnesium+ 1000ml

Met Colombo Reef Care Magnesium plus voeg je belangrijke mineralen toe voor je koralen.   Koralen nemen voor de groei van hun kalkskelet mineralen op uit het water. De belangrijkste zijn Carbonaten, Calcium en Magnesium. Zodra het aquarium wordt bevolkt met koralen is het van groot belang deze waarden tenminste wekelijks te testen.

€ 17.95