Blog - wat is er nieuw?

Huisdieren & Vuurwerk

Voor het merendeel van de huisdieren breekt er een stressvolle periode aan. In de aanloop naar Oud & Nieuw worden er al volop rotjes afgestoken die zorgen voor stress en angst. Het team van Dierenspeciaalzaak Wesdijk helpt je graag met nuttige tips.
Lees meer

December-acties op het aquarium van je dromen

Bij aankoop van een Oase Highline aquarium een GRATIS Oase BioMaster Filter Bij aankoop van een Juwel aquarium GRATIS Juwel voederautomaat Bij aankoop van een Eheim, Aquatlantis, Trofis of Ciano aquarium een waardebon t.w.v.: € 30,- te besteden aan vissen en of plantenAquariumspeciaalzaak Wesdijk, de best gesorteerde aquariumspeciaalzaak! Vraag naar de voorwaarden.
Lees meer

Nieuwe parel: Eheim Incpiria...

Lees meer

Test bijsluiter

Lees meer

Help! Wormen..!

Het ontwormen van je huisdier is belangrijk! Aan je huisdier kan je over het algemeen niet zien of het wormen heeft. Maar ieder huisdier komt in aanraking met wormen. Daarom is het algemene advies om alle volwassen honden en katten 4 keer per jaar te ontwormen.
Lees meer

Teken zijn een groeiend probleem

Voor je hond of kat zijn teken geen pretje. Naast dat het bijten van teken vervelend is, kunnen teken ook vervelende ziektes overdragen.
Lees meer

Help! Vlooien!

Vlooien, nare en vervelende beestjes. In deze blog vertellen we je er alles over...
Lees meer

Maak kans op een BiOrb Halo 30 t.w.v. € 199,- via onze facebookactie

We hebben een fantastische winactie , want we gaan een BiOrb Halo 30 t.w.v. € 199,- weggeven + een Wesdijk Giftcard t.w.v. € 25,- te besteden aan decoratie of visjes.
Lees meer

BiOrb, design aquarium met gebruiksgemak!

Heb je altijd al een aquarium willen houden maar schrikt het onderhoud ervan je af? Dan is het BiOrb aquarium de oplossing! De prachtige aquariums van BiOrb zijn niet alleen een eyecatcher in huis, maar bijzonder gebruiksvriendelijk... 
Lees meer

Naar buiten waar de vogeltjes fluiten...

Voorjaar. Dè tijd om erop uit te gaan… Tips en tricks voor dit heerlijke seizoen geven we je in deze blog, lees ‘m goed door zodat jij en je huisdier extra kunnen genieten van het buiten zijn.
Lees meer

Categorieën

Informatie

Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.