Blog - wat is er nieuw?

Nieuwe parel: Eheim Incpiria...

Lees meer

Test bijsluiter

Lees meer

Help! Wormen..!

Het ontwormen van je huisdier is belangrijk! Aan je huisdier kan je over het algemeen niet zien of het wormen heeft. Maar ieder huisdier komt in aanraking met wormen. Daarom is het algemene advies om alle volwassen honden en katten 4 keer per jaar te ontwormen.
Lees meer

Teken zijn een groeiend probleem

Voor je hond of kat zijn teken geen pretje. Naast dat het bijten van teken vervelend is, kunnen teken ook vervelende ziektes overdragen.
Lees meer

Help! Vlooien!

Vlooien, nare en vervelende beestjes. In deze blog vertellen we je er alles over...
Lees meer

Maak kans op een BiOrb Halo 30 t.w.v. € 199,- via onze facebookactie

We hebben een fantastische winactie , want we gaan een BiOrb Halo 30 t.w.v. € 199,- weggeven + een Wesdijk Giftcard t.w.v. € 25,- te besteden aan decoratie of visjes.
Lees meer

BiOrb, design aquarium met gebruiksgemak!

Heb je altijd al een aquarium willen houden maar schrikt het onderhoud ervan je af? Dan is het BiOrb aquarium de oplossing! De prachtige aquariums van BiOrb zijn niet alleen een eyecatcher in huis, maar bijzonder gebruiksvriendelijk... 
Lees meer

Naar buiten waar de vogeltjes fluiten...

Voorjaar. Dè tijd om erop uit te gaan… Tips en tricks voor dit heerlijke seizoen geven we je in deze blog, lees ‘m goed door zodat jij en je huisdier extra kunnen genieten van het buiten zijn.
Lees meer

Demodag Edgard & Cooper

Ontdek het Edgard & Cooper assortiment op zaterdag 10 maart a.s. in onze Dierenspeciaalzaak met een leuke promotie en professioneel advies!
Lees meer

Een goede start voor je zeeaquarium met de Colombo Bacto Balls

EEN GOEDE START | Een goed begin is het halve werk... Zo ook met het opstarten (en onderhouden) van je zeeaquarium. Colombo ontwikkelde daarom de Bacto Balls...
Lees meer

Categorieën

Informatie

Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.