Aquarium- & Dierenspeciaalzaak Wesdijk is al aquariumspecialist sinds 1976. In de winkel op de Middenbaan in Barendrecht werd in 1976 door Floris & Rob Wesdijk gerund. De broers hadden alles in huis voor huisdieren, aquariumliefhebbers en hengelsportfanaten. In de loop van de jaren kwam daar ook de vijverhobby bij. Meer over onze geschiedenis lees je hier.

Anno nu vind je bij Wesdijk alles voor je zoet- en zeeaquarium. Leuke kleine bakjes om mee te beginnen of om juist specialistisch met je nano hobby bezig te zijn. In onze ruime showroom op de eerste etage vind je ruim 40 aquariums van de merken: Juwel, Trofis, Eheim, Oase, Ciano, Aquatlantis, Red Sea en Blue Marine. 

Zoet- en zeewaterspecialist

We ontvangen wekelijks nieuwe zendingen met tropische vissen & planten, zeevis en koralen. We hebben ongelofelijk veel soorten in de winkel, maar ben je op zoek naar een speciale soort bestellen we deze graag voor je. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste voeding voor vissen en koralen, maar ook over plantenvoeding, CO2 en visziekten. We beschikken over een ruime apotheek.

Alle benodigde techniek voor je aquarium hebben we in huis. Van meerdere merken, zelf werken we graag met Oase, Eheim en JBL. Ben je op zoek naar een goede CO2 set? Dan helpen we je graag met ons speciaal op maat samengestelde CO2 set. Deze set bestaat uit de beste kwaliteit onderdelen!

LED

Tegenwoordig wordt er bijna alleen nog LED verlichting boven het aquarium geplaatst, en terecht want LED haalt het beste van je vissen en planten naar boven. Daarnaast is LED energiezuinig en heeft het een lange levensduur. Er zijn heel veel merken en soorten LED. Wij houden het bij WesPro, Aquatlantis en JBL. Dit zijn de merken waar we de mooiste resultaten mee zien, er goede garantie op gegeven wordt en welke gebruiksvriendelijk zijn. In onze winkel laten we je graag alle mogelijkheden zien.  

Aquascape

Ook voor je aquascape ben je bij ons aan het juiste adres. In onze pas-opstelling kan je aan de gang met stenen, hout en bonsaihout op je eigen formaat aquarium. Zo weet je zeker dat wat je bedacht hebt ook daadwerkelijk past in jouw scape. Daarnaast hebben we prachtige mossoorten op voorraad, goede plantenvoedingen en scharen en pincetten om je scape mee te scapen. 

 

Je vind alles voor je aquarium in onze online shop. Behalve vissen, koralen en levend voer. We nodigen je van harte uit in onze speciaalzaak te Barendrecht waar we je graag helpen bij je hobby!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking