Allereerst: wij houden van ALLE honden. Ras of geen officieel ras. Klein of groot, iedere hond is uniek en wij vinden het fantastisch dat we zoveel leuke honden met hun baasjes ontmoeten in onze speciaalzaak. Maar omdat zich in onze klantenkring veel Labradoodles bevinden hebben we ons de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd in dit leuke ras. 

Want leuk zijn ze! Vriendelijk, leergierig, vrolijk... Maar ook... vaak lastige eters. En door sterilisatie en castratie een verstoorde hormoonhuishouding en daardoor een bewerkelijke vacht. En dat bij een vacht die van nature al veel aandacht behoeft.

DE VACHT

Met de juiste producten is de vacht van je doodle perfect te onderhouden, zonder dat het je uren tijd kost. En in combinatie met regelmatig een verzorgingsbeurt in een goede trimsalon blijft de vacht van je doodle in perfecte conditie.

Voor de vachtverzorging adviseren wij altijd een waterblazer, de kristalolie van Jean Peau en een Activet. Jean Peau heeft ook een geweldige Doodle shampoo en Doodle crème waarmee het onderhouden van deze specifieke vacht een eitje is. We hebben deze artikelen voor je samengevoegd in een aantrekkelijk geprijsd pakket. Je ontvangt er een uitgebreide instructie bij, zodat je precies weet wat te doen. Ga niet zomaar aan de slag met een waterblazer en Activet zonder een goed advies. Anders is de kans groot dat je de vacht juist beschadigd, en dat is niet de bedoeling van je goede zorgen natuurlijk!

PASSEND HONDENTUIG

De meeste doodles hebben een wat ranke bouw. Het aanmeten van een goed hondentuig kan dan nog weleens lastig zijn. We hebben diverse soorten tuigen in onze winkel. Waaronder Tre Ponti en Dog Copenhagen. Veel van deze tuigen kunnen we - terwijl je wacht -  op maat laten maken bij de schoenmaker in ons centrum. Zo gaan we samen voor het beste resultaat!   

VOEDING & SNACKS

Ook qua voeding & snacks adviseren we je graag. Zoals geen mens hetzelfde is, geld dit voor honden ook. Er is geen standaard advies, maar maatwerk. Tob je met je Labradoodle? Kom dan langs in onze speciaalzaak voor een persoonlijk vacht- en voedingsadvies.  

Je bent van harte welkom in onze winkel, neem je je hond mee? Dat vinden we leuk!

Hartelijke groet,

Justin

Tip:woon je in de omgeving van Barendrecht/Rotterdam? Dan hebben we een leuke trimsalon die we je van harte aanbevelen. Merlin Gouw van The Ginger Groomer is specialist op het gebied van doodle vachten!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking