Orijen Small Breed is specifiek ontwikkeld om te voorzien in de behoeften van kleine hondenrassen. Met Orijen Small Breed geef je de juiste bouwstenen voor een actief en gezond leven, dat is wat jouw kleine viervoeter nodig heeft. 

Dit graanvrije, smaakvolle recept is rijk aan dierlijke eiwitten van kleine prooidieren zoals vrije-uitloopkip en -kalkoen en in het wild gevangen vis en kwartel en hierdoor boordevol smaak en essentiële voedingsstoffen. Natuurlijk, zoals we van Orijen gewend zijn, alleen met de allerbeste, regionale ingrediënten om topkwaliteit voeding te creëren. 

De eigenschappen van Orijen Adult Small Breed:

  • Hoog in energiebehoefte om te voorzien in genoeg energie en een gezond gewicht;
  • Speciaal samengesteld om het immuunsysteem en de mobiliteit van je hond te ondersteunen;
  • Bevat luteïne verrijkte eieren voor de ondersteuning van het gezichtsvermogen;
  • De uitgebalanceerde omega 3- en 6 vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en glanzende vacht;
  • Kleine en bijzonder smakelijke brokjes zodat je hond met graagte eet!

Orijen Small Breed is verkrijgbaar in verpakkingen van 1,8 kilo en 4,5 kilo. Via Orijen kan je op onze website Orijen Small Breed proberen met maar liefst € 5,- korting! Deze actie is geldig van 26-10-2020 t/m 16-12-2020.

Meer weten? Of wilt u graag een voedingsadvies op maat? Kom gerust langs in onze speciaalzaak, we adviseren u graag!

Tip:
Om de versheid van deze smakelijke brok te kunnen waarborgen adviseren we je graag om de voeding in de zak te bewaren en bij voorkeur in een voedselcontainer. Daarnaast adviseren we je graag om er zorg voor te dragen dat de zak niet langer dan zes weken open staat. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking