Royal Canin Babycat Milk

Royal Canin Babycat Milk

ROYAL CANIN

02/309-003

Unknown delivery time

Kittenmelk vanaf de geboorte tot het spenen (2 maanden)

Instant melk, benadert in samenstelling de moedermelk

Meer details

€ 24.80

incl. BTWGratis verzending vanaf 49 euro*

Levertijd 1 a 2 werkdagen

Achteraf betalen na 14 dagen

meer dan 15.000 producten

Webshop Keurmerk

Een vervangende moedermelk is noodzakelijk: bij een te groot nest, onvoldoende moedermelk of wanneer een kitten bij de moeder wordt weggehaald. Babycat Milk is een uitstekend alternatief, aangezien deze over soortgelijke eigenschappen beschikt als de moedermelk.

 

Babycat Milk heeft een laag lactosegehalte(melksuiker) vanwege problemen die jonge kittens hebben met het verteren van een overmaat aan lactose. Om deze reden is koemelk, die door een hoog lactosegehalte wordt gekenmerkt, geen geschikte optie.

 

Babycat Milk heeft een hoog energiegehalte, vanwege de snelle gewichtstoename (10 g/dag) van het kitten. Het is sterk aan te bevelen om het kitten dagelijks te wegen om zijn groei te controleren.

 

Babycat Milk levert een bijdrage aan de ontwikkeling en de goede werking van de vitale functies van het kitten (zenuwstelsel, gezichtsvermogen, hart).

 

Eenvoudig te bereiden omdat het poeder goed oplost, zonder te klonteren.

 

Ondersteunt een goede ontwikkeling van de vitale functies van het kitten dankzij een exclusieve combinatie van voedingsstoffen (taurine, essentiële vetzuren, vitaminen).

 

Draagt bij aan een optimale spijsvertering door een laag lactosegehalte, hoogwaardige melkeiwitten en Fructo-Oligo-Sachariden.

 

Babycat Milk kan in de zuigfles aan de kittens gegeven worden. Vanaf een leeftijd van 4 à 5 weken kan dit op een schoteltje gegeven worden. Vanaf 1 maand kan Babycat Milk gemengd worden met brokjes van Babycat 34, die speciaal aangepast zijn voor spenende kittens (overgang vloeibaar naar vaste voeding).

 

Een verpakking Babycat Milk bevat:

● 3 zakjes met 100g kittenmelk

● Zuigfles met schaalverdeling

● Exclusieve speen met een opening in 3 variabele groottes

● Maatschepje voor uiterst nauwkeurige dosering

● Gedetailleerde handleiding

 

Ruw eiwit: 33% - Ruw vet: 39% - Ruwe as: 6% - DHA: 1 g

LeeftijdsfaseKitten
EAN3182550710862