Royal Canin HT42D Large Dog

Royal Canin HT42D Large Dog

ROYAL CANIN

02/287-117

Unknown delivery time

Voor loopse of drachtige teven met een volwassen gewicht vanaf 10kg

Meer details

€ 72.95

incl. BTWGratis verzending vanaf 49 euro*

Levertijd 1 a 2 werkdagen

Achteraf betalen na 14 dagen

meer dan 15.000 producten

Webshop Keurmerk

Adviesprijs: € 83.70

Optimaal energie gehalte

Het energiegehalte en de dagelijks aanbevolen hoeveelheid zijn afgestemd op de specifieke energiebehoefte van drachtige teven vanaf de 1e dag van de

loopsheid tot de 42e dag van de dracht. Het wordt aanbevolen om de dagelijkse hoeveelheid voeding goed te controleren om het risico op overgewicht te vermijden, wat invloed kan hebben op de gezondheid van de teef en haar pups.

 

Ondersteunt de voortplanting

HT 42d Large Dog bevat voedingstoffen ter ondersteuning van de eerste fase van de voortplantingscyclus: van de 1e dag van de loopsheid tot de 42e dag van de dracht.

 

Ondersteunt de spijsvertering

Helpt een optimale verteerbaarheid te ondersteunen dankzij een exclusieve formule met zeer hoog verteerbare eiwitten (L.I.P.) en een evenwichtig aanbod van voedingsvezels.

 

Verbeterde smakelijkheid

Stelt de meest kieskeurige teef (vanaf 10kg) tevreden vanaf de 1e dag van de loopsheid tot het begint van de dracht, door een aangepast brokformaat en

zorgvuldig geselecteerde aroma’s.

Maat 17kg
Leeftijdsfase Adult
Grootte van de hond Grote hond (vanaf 25 kilo)
Behoefte van de hond Drachtig & Zogend
EAN 3182550721110
Drinkfontein Mango - Roze 1,5ltr
Drinkfontein Mango - Roze 1,5ltr

Europet drinkfontein voor schoon, koel en vers water. Extra stimulans tijdens warme dagen en zeer geschikt voor honden en katten met nierproblemen.

€ 24.95


Bench Zwart nr.5
Bench Zwart nr.5

Deze bench is van extra zware kwaliteit met degelijke sluitingen, die de deuren goed vergrendelen.   Verkoop uitsluitend in onze winkel.

€ 99.50


Sluiten

Deze website van Wesdijk.nl werkt het beste met cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.