Royal Canin HT42D Large Dog

Royal Canin HT42D Large Dog

ROYAL CANIN

Levertijd 4-6 werkdagen

Royal Canin HT42D Large Dog is specifieke voeding voor loopse of drachtige teven met een volwassen gewicht vanaf 10 kilo.

Meer details

€ 37.95

incl. BTWGratis verzending vanaf 49 euro*

Levertijd 1 a 2 werkdagen

Achteraf betalen na 14 dagen

meer dan 15.000 producten

Webshop Keurmerk

Adviesprijs: € 43.20

Het energiegehalte en de dagelijks aanbevolen hoeveelheid van de Royal Canin HT42D Large Dog zijn afgestemd op de specifieke energiebehoefte van drachtige teven vanaf de 1e dag van de loopsheid tot de 42e dag van de dracht. Het wordt aanbevolen om de dagelijkse hoeveelheid voeding goed te controleren om het risico op overgewicht te vermijden, wat invloed kan hebben op de gezondheid van de teef en haar pups.


  • Helpt een optimale verteerbaarheid te ondersteunen dankzij een exclusieve formule met zeer hoog verteerbare eiwitten (L.I.P.) en een evenwichtig aanbod van voedingsvezels.

  • Stelt de meest kieskeurige teef (vanaf 10kg) tevreden vanaf de 1e dag van de loopsheid tot het begint van de dracht, door een aangepast brokformaat en

  • Zorgvuldig geselecteerde aroma’s.

 

Verkrijgbaar in 8 en 17 kilo.

LeeftijdsfaseAdult
Grootte van de hondGrote hond (vanaf 25 kilo)
Behoefte van de hondDrachtig & Zogend
EAN3182550813631
Drinkfontein Mango - Roze 1,5ltr
Drinkfontein Mango - Roze 1,5ltr

Europet drinkfontein voor schoon, koel en vers water. Extra stimulans tijdens warme dagen en zeer geschikt voor honden en katten met nierproblemen.

€ 24.95


Bench Zwart nr.5
Bench Zwart nr.5

Deze bench is van extra zware kwaliteit met degelijke sluitingen, die de deuren goed vergrendelen.   Verkoop uitsluitend in onze winkel.

€ 99.50