Royal Canin Poodle Adult

Royal Canin Poodle Adult

ROYAL CANIN

Unknown delivery time

Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor:

  • Ondersteuning van een schitterende vacht

  • Ondersteuning van het gezichtsvermogen

  • Beperken van tandsteen

  • Behoud van de cognitieve functies

 

Uitzonderlijk lange levensverwachting
De gemiddelde geschatte levensverwachting van de Poedel (de kleinere soorten) is tussen de 12 en 15 jaar. De Poedel gaat pas vanaf ongeveer 10 jaar tekenen van ouderdom vertonen. Om zijn mentale en fysieke conditie zo lang mogelijk op peil te houden is een speciaal aangepaste voeding cruciaal. Het is belangrijk dat deze hond zijn begripsnelheid en levensvreugde behoudt, voor zijn eigen welzijn en dat van zijn baas.

Een zeer bijzondere vacht
De vacht van de Poedel is weelderig, vol van structuur en wollig. 80% van de vacht bestaat alleen uit een ondervacht. Dit zijn hele fijne en lichte haren, zoals het haar van een pup. Omdat de vacht voortdurend groeit en niet ruit, is regelmatig trimmen noodzakelijk.

Risico van cataract bij het ouder worden
Cataract (ooglensvertroebeling, ook wel staar genoemd) is een veel voorkomende aandoening bij oudere honden. De Poedel blijkt erg gevoelig te zijn voor cataract. De ooglens verslechtert en het gezichtsvermogen wordt aangetast. Cataract is te herkennen aan een grijsblauwe waas over het oog.

 

TARGETED BEAUTY for "fine and curly hair"
Bernagie-olie (omega 6) draagt bij aan een zachte vacht. Omega-3 (EPA en DHA) ondersteunt de huid en kan verzachtend werken bij huidirritaties. Draagt bij aan een optimale haargroei dankzij zwavelhoudende aminozuren (methionine en cystine).

 

STEUN VOOR HET GEZICHTSVERMOGEN
Helpt het verouderingsproces van de ooglens te vertragen met behulp van luteïne, zeaxanthine, vitamine E en C.

 

MINDER TANDSTEEEN
Helpt het ontstaan van tandsteen te beperken door speciale brokjes met een specifieke structuur en 'calciumvangers'.

 

BEHOUD VAN DE COGNITIEVE FUNCTIES
Helpt de cognitieve functies (zicht en denken) van de Poedel op peil te houden dankzij een speciale mix van antioxidanten.

 

ANDERE INGREDIËNTEN:

Maïs, gedehydreerd gevogeltevlees, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, gerst, maïsmeel, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, bietenpulp, plantaardige oliën (sojaolie, bernagieolie), mineralen, visolie, gist, L-lysine, Fructo-Oligo-Sacchariden, DL-methionine, natriumpolyfosfaat, taurine, L-cystine, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), L-tyrosine, extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), L-carnitine, hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

€ 15.85

incl. BTWGratis verzending vanaf 49 euro*

Levertijd 1 a 2 werkdagen

Achteraf betalen na 14 dagen

meer dan 15.000 producten

Webshop Keurmerk

LeeftijdsfaseAdult
Grootte van de hondKleine hond (tot 10 kilo)
Behoefte van de hondRasspecifiek
EAN3182550743174