Prins VitalCare Struvite 5kg

Prins VitalCare Struvite 5kg

PRINS

Direct leverbaar

Prins VitalCare Struvite is een 100% natuurlijke gezonde dieetvoeding voor de volwassen kat met bewezen blaasgruis.

Meer details

€ 35.95

incl. BTWGratis verzending vanaf 49 euro*

Levertijd 1 a 2 werkdagen

Achteraf betalen na 14 dagen

meer dan 15.000 producten

Webshop Keurmerk

  • 100% natuurlijk product van Nederlandse bodem

  • Werkt struvietblaasgruisoplossend

  • Vitaminen & mineralen ondersteunen het immuunsysteem

 

VitalCare Struvite is een hoogwaardige tijdelijke dieetvoeding speciaal voor katten met struvietblaasgruis. Blaasgruis is een veel voorkomende aandoening van de urinewegen bij katten. Blaasgruis ontstaat doordat in de urine van de kat kristalvorming van mineralen plaatsvindt. De meest voorkomende vorm van blaasgruis is struviet. Dit ontstaat door de kristalvorming van magnesium en fosfor bij een te hoge zuurgraad van de urine. De zuurgraad (pH) van de urine wordt mede bepaald door de voeding van de kat.

 

U herkent een urineweg probleem bij uw kat aan de volgende symptomen: vaker naar de kattenbak gaan dan normaal en eventueel bloed bij de urine. Ook ondervindt de kat veel pijn bij het plassen, wat te merken is aan klaaglijk miauwen tijdens het plassen. Een andere aanwijzing is, dat de kat onzindelijk gedrag gaat vertonen door op ongewenste plaatsen in huis te plassen. Bij het zien van één van deze symptomen is het raadzaam om uw dierenarts te raadplegen voor een juiste diagnose.

 

VitalCare Struvite is bijzonder geschikt voor volwassen katten met bewezen struvietblaasgruis. Het verlaagt de pH van de urine door urineverzurende eigenschappen en laag magnesiumgehalte en zorgt ervoor dat struviet kristallen bij de kat worden opgelost.

 

U dient uw kat gedurende 5-12 weken VitalCare Struvite te voeren om herhaalde struvietvorming te voorkomen. Als bij controle door de dierenarts na deze periode het blaasgruis is opgelost, kunt u overstappen op een blaasgruis voorkomende voeding.

 

Alle VitalCare producten (behalve de VitalCare Kitten) bevatten urineverzurende stoffen om blaasgruis te voorkomen. Meng gedurende minimaal 4 tot 6 weken steeds meer nieuwe voeding door de oude voeding tot u geheel bent overgestapt.

 

Samenstelling

Gevogeltemeel, maïs, dierlijkevetten, maïsgluten, rijst, heel eipoeder, cichoreipulp, cellulose, caseïne,hydrolysaat van kippenlever, plantaardige olie, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sachariden), zalmolie, lecithine, Fructo- Oligo-Sacchariden (FOS).

 

Analyse

Vocht 9.0%

Ruw eiwit 34.0%

Ruw vet 22.0%

Ruwe as 7.0%

Ruwe celstof 2.0%

 

Mineralen

Calcium 1.3%

Fosfor 1.0%

Kalium 0.6%

Magnesium 0.08%

Natrium 0.5%

Chloride 0.7%

Zwavel 0.34%

Totaal Taurine 0.34%

Urineverzurende

stoffen 2.0%

 

Voedingswaarde

4220 Kcal/kg

 

Verkrijgbaar in verpakkingen van 1,5kg en 5kg.

LeeftijdsfaseAdult
Behoefte van de katBlaas
EAN1000000113105
Sanal Cat Loveheart Cups
Sanal Cat Loveheart Cups

Sanal Love Hearts is een heerlijke traktatie voor je kat met vitaminen in de speciale gist voor een gezonde en glanzende vacht.

€ 2.95


Catit Senses Play Circuit
Catit Senses Play Circuit

Het Catit Senses Play Circuit bevat een bal die door de gesloten baan schiet als op een achtbaan. Het speciale ‘kiekeboe’-ontwerp van het bovenstuk stimuleert katten om de bal te achtervolgen en ernaar te meppen, wat leidt tot uren plezier!

€ 14.95


Drinkfontein Cascade
Drinkfontein Cascade

Met de drinkfontein Cascade van Savic heeft uw kat of hond verschillende mogelijkheden om te drinken.

€ 59.95