Welkom bij Wesdijk

Geschiedenis Wesdijk

Floris & Liesbeth tijdens de Interzoo 2016Van vader op zoon... Zo ging dat vroeger. Nou ja vroeger... dan praten we nog maar over zo'n 40 jaar geleden. Het was 1972 toen Floris Wesdijk achter de toonbank, in de 'winkel van sinkel', van zijn vader begon. In de winkel was een heuse dierenafdeling ontstaan die Floris runde.

Die dierenwinkel had potentie. Dus begon Floris in 1976 een echte DiBeVo Dierenspeciaalzaak aan de Middenbaan in Barendrecht. Deze winkel had een ruim assortiment dieren- en benodigdheden en daarnaast volop hengelsport.

Vanaf 1979 kwam broer Rob Wesdijk erbij en runden de broers samen de Dierenspeciaalzaak die maar bleef groeien. Naast de specialismen aquarium- en vijver groeide Wesdijk ook op de locatie en vanaf de jaren '80 online actief.

Van vader op dochter


In 2014 is het stokje overgegaan en wordt Aquarium- & Dierenspeciaalzaak gerund door, de dochter van Floris, Liesbeth en haar man Marco. Floris en Rob staan aan het roer van Vijverspeciaalzaak Wesdijk en schoonzoon (van Floris) Willem is trotse eigenaar van Hengelsport- & Dartspeciaalzaak Wesdijk aan de Gouwe. Drie bedrijven die door de rijke historie, familiebanden en het gezamenlijke wesdijk.nl tot doel hebben je plezier te laten beleven aan je huisdier en hobby.

Webshop op Wesdijk.nl

Wesdijk.nl biedt u de service die u al ruim 40 jaar gewend bent, maar dan online. Wij maken het winkelen voor u gemakkelijker: voor al uw huisdieren eenvoudig besteld en thuis laten bezorgen. De gemotiveerde specialisten staan elke dag voor u klaar om u zo goed mogelijke service te bieden en uw pakket zo snel mogelijk te bezorgen.

Wesdijk aquarium- & dierenspeciaalzaak

In onze winkel in Barendrecht vind je duizenden accessoires voor aquarium & huisdier. Aquariums & accessoires, diervoeders, snacks, speelgoed en nog veel meer! De deskundige mensen van Wesdijk adviseren je graag bij je vragen over dieren en aquarium!

Nederlandse service

Op alle producten heeft u 100% Nederlandse service en garantie. Bij problemen kunnen wij daarom enorm snel handelen. Nederlandse klantenservice, garantie en kwaliteit. Wat wilt u nog meer?

Vragen?

Neem contact op met de klantenservice: Tel: +31 (0)180 617 613

Adres

Aquarium- & Dierenspeciaalzaak Wesdijk
Middenbaan 56 - 62
2991 CT Barendrecht
Nederland

info@wesdijk.nl