Tre Ponti Liberta Basic Reflective Zwart
Tre Ponti Liberta Basic Reflective Zwart
Tre Ponti Liberta Basic Reflective Zwart
Tre Ponti Liberta Basic Reflective Zwart

Tre Ponti Liberta Basic Reflective Zwart

T100N
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 20,35
Incl. BTW

Tre Ponti honden- & kattentuig Liberta is een perfect tuigje voor katten, pups en kleine honden. Het design van de Tre Ponti Liberta serie is gelijk aan de Fibbia serie, maar met een praktische koordsluiting waardoor de pasvorm perfect is voor katten (ook de houdini's!), pups en kleine hondenrassen.

Maat
KleurVoorraad van winkel en webshop:

Omschrijving

Het innovatieve instelkoord geeft je de mogelijkheid om je hond of kat ruime bewegingsvrijheid te geven. Het tuig heeft geen negatieve drukpunten.

 

Eigenschappen specifiek voor honden
Bij het strekken van de lijn krijgt je hond een pijnloze en lichte druk op de zijflanken. Dit zal bij elke hond een reactie uitlokken. Jee hond zal meteen inhouden, of stil blijven staan en naar je omkijken om te zien wat er aan de hand is. Door deze reactie te belonen kan het vervelende trekken van je hond controleerbaar worden en met de juiste aanpak zelfs volledig worden afgeleerd.

 

Door deze reactie te belonen kan het trekken ontmoedigd en bij pups al in een vroeg stadium afgeleerd worden. Een ideaal tuigje in combinatie met een Flexi lijn!

 

Dit tuigje is geen anti-trek tuig. Om trekken af te leren zijn immers uitstekende cursussen beschikbaar. Wel reiken deze tuigen je de 'tools' aan om dit negatieve gedrag te kunnen doorbreken en zelfs af te leren.

 

Maat

Gewicht hond

1

Voor honden t/m 3 kilo

1,5

Voor honden t/m 4 kilo

2

Voor honden t/m 5 kilo

2,5

Voor honden t/m 6 kilo

3

Voor honden t/m 7 kilo

3,5

Voor honden t/m 9 kilo

 

 

Eigenschappen specifiek voor katten

Veel katten zijn echte Houdini's als het om tuigjes gaat. Ze ontsnappen zonder problemen. Met de Tre Ponti Liberta tuigen heeft je kat optimale bewegingsvrijheid maar kan niet ontsnappen!

 

Maat

Gewicht kat

Borstomtrek

1

Voor katten tot 3 kilo

31-34cm borstomtrek

1,5

Voor katten tot 4 kilo

34-38cm borstomtrek

2

Voor katten tot 5 kilo

39-42cm borstomtrek

2,5

Voor katten tot 6 kilo

44-48cm borstomtrek

3

Voor katten tot 7 kilo

>48cm borstomtrek

 

 

Tre Ponti tuigen bieden je hond of kat veel voordelen. Belangrijk is dat de maat en de pasvorm correct is, wij adviseren je dan ook van harte om samen met je hond naar onze winkel te komen.Voor katten kan dit wat lastig zijn, we geven je graag de juiste instructies zodat je weet waarop te letten voor een goede pasvorm bij je kat!

 

De juiste maat en een correcte een correcte instelling van het Liberta tuig voorkomt dat je kat uit het tuig kan ontsnappen. Bij de instelling van het Liberta tuigen geven we je daarom graag deze adviezen:

 

  • Plaats het stelballetje omhoog, zodat het instaptuigje, inclusief het koord makkelijk om te doen is;

  • Zodra het tuigje aan is dan schuift u het stelballetje naar beneden;

  • Het Liberta tuigje zit correct, indien u na volledig aanschuiven nog een opening tussen de ringen houdt van tenminste 1cm. Het tuigje dient dan rondom de kat aan te sluiten zonder af te zakken en de oksels zijn volledig vrij;

  • Als na het aantrekken van het koord de ringen volledig tegen elkaar komen, dan is het tuigje te groot! Probeer een halve maat kleiner;

  • Als na het sluiten van het koord de ringen meer dan 3 á 4 cm uit elkaar staan dan is het tuigje te klein! Probeer een halve maat groter;

  • Een kat doet soms rare dingen... Kijk dus regelmatig het koordje na op eventuele beschadigingen. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u altijd een gratis nieuw koord bij ons ophalen;

  • Laat de kat NOOIT los (zonder lijn) lopen met een Liberta tuig. Deze zijn hier niet voor geschikt, andere Tre ponti tuigjes zoals de Fibbia zijn wel geschikt om los te lopen.

 

Heeft u vragen over het juiste tuig voor uw kat? Stel uw vraag gerust! Kom langs in onze speciaalzaak we helpen u graag!

Productdetails

Soort
Hondentuig
Kleur
Zwart
Maat
16-30 cm
31-45 cm
46-60 cm
Materiaal
Kunststof
0 Items
Nieuw product
8031430000072

Over Tre Ponti

De handgemaakte hondentuigen van Tre ponti combineren kwaliteit en design met prachtige eigenschappen en een perfect draagcomfort voor elke hond.

Tre Ponti heeft er bewust voor gekozen om niet één type tuig te ontwikkelen en vervolgens het formaat van dit model voor elk grootte hond aan te passen. Nee, er is bewust gekozen om voor verschillende formaten honden een ander model tuig te ontwikkelen, waarbij de specifieke pasvorm en eigenschappen beter aansluiten op de grootte en de specifieke behoeften van de hond. Hierdoor ontstaat het meest optimale tuig voor elk formaat hond, of voor specifieke doeleinden.

Daarbij zien de tuigen van Tre Ponti er ook gewoon hartstikke mooi uit! Voor elke hond is wel een modieus, stoer of kleurig model te vinden!

Accessoires

Double Padding
Double Padding

Heeft je hond een mooi Treponti tuig maar een gevoelig huidje? Daar hebben ze van Treponti iets op gevonden. De 'Padding's' zijn geschikt voor de ...

€ 13,95

Media

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking