Radiator Hangmat DeLuxe

Radiator Hangmat DeLuxe

Boon

01/214545

Direct leverbaar

Radiator hangmat Deluxe voorziet in de natuurlijke behoefte van je kat voor een comfortabele rustplek. Doordat deze hangmat gemakkelijk is te bevestigen aan je verwarming heeft je kat altijd een plaats waar hij in alle rust weg kan doezelen.

 

Deze extra luxe hangmat past niet alleen prachtig in je interieur, door de extra dikke vulling geniet je kat nog meer comfort!

Meer details

€ 22.50

incl. BTWGratis verzending vanaf 49 euro*

Levertijd 1 a 2 werkdagen

Achteraf betalen na 14 dagen

meer dan 15.000 producten

Webshop Keurmerk

Kleur: zilver/bruin

MaatTot 60 cm
KleurBruin
WasbaarJa
CategorieRadiatorhangmanden
EAN1000000110289
Genesis Adult Cat 2kg
Genesis Adult Cat 2kg

Genesis Adult Cat is een complete en uitgebalanceerde voeding voor de volwassen kat.   Genesis Adult Cat biedt een optimaal dieet, is zeer goed verteerbaar en beschikt over een uitstekende combinatie van vitamines en mineralen om de groei zo goed mogelijk te laten ontwikkelen.

€ 15.50


Gimpet Malt-Soft 100g
Gimpet Malt-Soft 100g

Gimpet Malt-Soft bevordert de natuurlijke uitzetting van ingeslikte haren. Gimpet Malt-Soft bevat van nature zuiver, aromatische mout, plantaardige olie, vezels en lactose-derivaat met een groot deel van de TGOS (Trans-galactooligosaccharide).

€ 8.95


Almo Nature Cat Kip & Garnaal
Almo Nature Cat Kip & Garnaal

Almo Nature kiest ervoor om gebruik te maken van ingrediënten die voor menselijke consumptie bestemd zijn, vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

€ 1.19


Hengel met Chenile Bal en Veren
Hengel met Chenile Bal en Veren

Hengel met Chenille Bal en Veren is een grappig speeltje voor je kat.

€ 3.35