Naturis Houdbaar Kip 650g

Naturis Houdbaar Kip 650g

Naturis

0199/914H02

Direct leverbaar

Naturis Houdbaar, het goede van vers vlees in een gestoomde worst! Om mee te trainen, maar ook zeker goed voor op vakantie!

Meer details

€ 2.85

incl. BTWGratis verzending vanaf 49 euro*

Levertijd 1 a 2 werkdagen

Achteraf betalen na 14 dagen

meer dan 15.000 producten

Webshop Keurmerk

De achterliggende gedachte van het versvlees houdbaar is om een waardige vervanger te hebben voor het diepgevroren versvlees indien u bijvoorbeeld op vakantie gaat, vergeten bent een worst te ontdooien of indien u gewoon een gezond en lekkere beloning wenst te geven aan uw trouwe viervoeter.

 

Naturis versvlees houdbaar is van dezelfde grondstoffen gemaakt als het diepgevroren vers vlees van Naturis. Dus van vlees dat geschikt is voor menselijke consumptie en eveneens afkomstig van EEG goedgekeurde slachthuizen. Aan alle soorten is tevens zeewier toegevoegd, daar waar dit een natuurlijke bron van verschillende vitaminen is voor uw hond.

 

Om het vers vlees houdbaar te maken, is het gestoomd geweest en vervolgens vacuum getrokken. Stomen is een gezonde manier om voedsel te bereiden.

Hierdoor komt het vlees niet in contact met het water, daardoor worden de smaak en de voedingsstoffen veel beter bewaard en wordt hierdoor een goede kwaliteit gewaarborgd met een hoge voedingswaarde en darmopneembaarheid voor uw hond.

 

De vastigheid van de gestoomde worst wordt verkregen door de toevoeging van aardappelzetmeel. 

 

Ingrediënten:

Verse kip, zeewier, aardappelzetmeel.

 

Analyse:

Ruw eiwit 14,9%, ruw vet 18,6%, vocht 55%

 

Voedingsadvies:

30g/kg hond per dag. Indien u combineert met brok: 15g/kg hond per dag.

Runner Worst Vis/Rijst 800g
Runner Worst Vis/Rijst 800g

De Runner worst is geschikt voor honden van alle leeftijden. De Runner worst wordt bereid met vers vlees en is daarom gezond voor uw hond en bovendien erg lekker. De Runner worst is ideaal als dagelijkse maaltijd of als verantwoord tussendoortje.

€ 3.25


Kong Extreme XL
Kong Extreme XL

KONG Extreme XL is de meest onverslijtbare versie van het originele KONG speeltje. De ultrasterke, ultra-onverslijtbare, zwarte rubberen samenstelling wordt aanbevolen voor de allersterkste kauwers.

€ 19.95