Curver Petlife Metallic Voedselcontainer 23ltr

Curver Petlife Metallic Voedselcontainer 23ltr

Curver

0794071

Direct leverbaar

Deze mooie Curver Petlife Metallic voedselcontainer houdt het eten van je huisdier nog langer vers.

Meer details

€ 29.95

incl. BTWGratis verzending vanaf 49 euro*

Levertijd 1 a 2 werkdagen

Achteraf betalen na 14 dagen

meer dan 15.000 producten

Webshop Keurmerk

 

Het deksel zorgt voor een luchtdichte afsluiting en is zowel deels als volledig te openen. De sluiting voorkomt dat je huisdier de container openmaakt.

 

Het klepje aan de voorkant in combinatie met het handvat aan de achterkant zorgt voor het gemakkelijk uitschenken van brokken.

 

Inhoud: 23 liter

Genesis Adult Dog 2kg
Genesis Adult Dog 2kg

Genesis Adult Dog is een compleet en uitgebalanceerd voer voor de volwassen hond.   Genesis is, naar onze mening, een Ultra Premium Quality voeding voor je hond. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en heeft de juiste balans van vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. Genesis is ontworpen om je huisdier een lang, gelukkig en gezond leven te geven.

€ 10.95


Genesis Adult Cat 2kg
Genesis Adult Cat 2kg

Genesis Adult Cat is een complete en uitgebalanceerde voeding voor de volwassen kat.   Genesis Adult Cat biedt een optimaal dieet, is zeer goed verteerbaar en beschikt over een uitstekende combinatie van vitamines en mineralen om de groei zo goed mogelijk te laten ontwikkelen.

€ 15.50


WesPro Zalmolie 500ml
WesPro Zalmolie 500ml

Het toedienen van Wespro Zalmolie heeft positieve effecten op verschillende lichaamsfuncties bij je hond. Zo is zalmolie goed voor hart en bloedvaten, versterkt deze het immuunsysteem, kan het gewrichtsklachten verminderen en zorgt het voor een betere vertering van het voedsel.

€ 8.95


Frama Heemst Complex 150g
Frama Heemst Complex 150g

Frama Heemst Complex laat uw hond of kat vrijer ademen. Door de unieke combinatie van deze kruiden is het speciaal geschikt voor een doelmatige ademhaling alsook om vrijer te ademen door de neus. Het is weldadig en verzachtend en gaat kriebel in de keel tegen.   Door de drainerende en reinigende werking helpt het prima bij zwakke luchtwegen. Het optimaliseert de vitale functies van onder andere de longen, lost taai slijm op en geeft tevens verlichting bij hardnekkige "kennelhoest".   Heemst Complex is zowel acuut als langdurig inzetbaar.

€ 16.95


Lief! Voorraadpot Keramiek Boys
Lief! Voorraadpot Keramiek Boys

Lief! Voorraadpot van keramiek.

€ 19.95