Milbemax Kleine Hond 0,5-10kg

Milbemax Kleine Hond 0,5-10kg

MILBEMAX

54/10411

Direct leverbaar

Milbemax is een orale tablet met een breed spectrum werking tegen parasitaire wormen voor de behandeling van gemengde infecties met rondwormen, haakwormen en lintwormen, en voor de preventie van hartwormziekte bij honden.

Meer details

€ 10.95

incl. BTWGratis verzending vanaf 49 euro*

Levertijd 1 a 2 werkdagen

Achteraf betalen na 14 dagen

meer dan 15.000 producten

Webshop Keurmerk

 

  • Uiterst effectieve behandeling met een breed spectrum

  • Door de snelle en directe werking in het maag-darmkanaal, zorgt Milbemax voor een effectieve verwijdering van de wormlast bij besmette honden.

  • Orale dosis voor precieze behandeling

  • Omdat Milbemax een orale behandeling is, komt de juiste dosis direct in het darmkanaal terecht. Dit maakt het voor eigenaren en huisdieren een doeltreffend middel zonder knoeien.

  • Goed veiligheidsprofiel

 

Milbemax tabletten voor honden kunnen gegeven worden aan pups vanaf 2 weken oud en/of 0,5 kg en zijn geschikt voor drachtige en zogende teven.

 

Het is niet nodig om uw hond af te zonderen van andere huisdieren tijdens of na de behandelng en u kunt gerust zijn dat contact met uzelf en uw gezin na een behandeling met Milbemax veilig is.

 

Wij adviseren u uw hond minstens elke 3 maanden ontwormen - dus minimaal 4 keer per jaar - volgens de richtlijn van de ESCCAP, de Europese organisatie van dierenarts-parasitologen die zich bezighouden met parasietenbestrijding bij huisdieren*.

 

Maar soms moeten jonge honden en honden met een levensstijl die hen kwetsbaarder maakt voor infectie - zoals jachthonden - vaker ontwormd worden. Als u een pup heeft, vindt u meer informatie over de frequentie van ontwormen op onze pagina over Pups & wormen.

 

* Richtlijn 1 van de ESCCAP (European Scientific Counsel for Companion Animal Parasites) - Wormbestrijding bij hond en kat (tweede editie juli 2009)

Grootte van de hondHonden tot 4 kilo
Grootte van de hondHonden tussen 4 en 10 kilo
EAN8713343002809
Lief! Bot 22cm Boys
Lief! Bot 22cm Boys

Lief! Speelgoed Boys Bot is een leuk speeltje voor uw hond.

€ 5.95


Clean Teeth Gel for Dog & Cat
Clean Teeth Gel for Dog & Cat

TropiClean Clean Teeth Gel verwijdert plak & tandsteen bij uw trouwe viervoeter.

€ 10.75


Mini Trainers
Mini Trainers

Met deze Mini Trainers heeft u de ideale beloningssnoepjes voor uw pup of volwassen hond in huis.

€ 6.95