Aqua Medic Reef Salt 25 kilo - emmer

Aqua Medic Reef Salt 25 kilo - emmer

AquaMedic

AM-301.01

Levertijd 4-6 werkdagen

Aqua Medic Reef Salt is een zeezout dat speciaal is ontwikkeld voor de behoeften van moderne rifaquaria. Hiermee kan door zijn uitgekiende samenstelling spectaculaire resultaten geboekt worden.

Meer details

€ 79.50

incl. BTWGratis verzending vanaf 49,- in NL *

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis **

Veilig achteraf betalen na 14 dagen

Aquarium- & Dierenspecialist sinds 1976 

Kenners om al je vragen te beantwoorden

* Uitgezonderd grote, zware/kwetsbare artikelen.
** Mits voorradig.

  • Wordt onder voortdurende kwaliteitscontrole samengesteld uit chemisch zuivere ingrediënten

  • Bezit een pH-buffer en een hoog calciumgehalte, zonder gebruik te maken van schadelijke gelatineachtige toevoegingen

  • Bezit alle essentiële sporenelementen en verhoogde concentraties strontium en jodium

  • Het is vrij van nitraat en fosfaat

  • Laat zich gemakkelijk en volledig oplossen zonder een residu achter te laten.

 

LET OP! Dit is een breekbaar artikel, en verzenden wij apart. Als je meerdere hoeveelheden besteld is het mogelijk dat je meerdere pakketjes ontvangt. Per verpakking berekenen we € 3,95 extra verzendkosten.

Inhoud: 25 kilo in emmer

Zout Refractometer
Zout Refractometer

Voor het nauwkeurig meten (+/- 0.001 nauwkeurig) van het zoutgehalte in water.   Dit model heeft een ingebouwd Automatische Temperatuur Compensatie systeem en is geheel van kunststof. Er zijn ook (goedkopere) refractometers op de markt met een metalen voorkant, ze willen nogal eens roesten door het zeewater waarna je problemen met het prisma krijgt. Hij kan gebruikt worden voor het meten van concentraties zout in water voor het spoelen van zee-producten, bij het koken of voor het controleren van zeewater.   Meetbereik: 10% Salinity   Resolutie Factor: 0,1% Salinity   Compensatie temperatuur bereik: 10 - 30 °C   Zout Refractometer zit in een blauw, schuimbeklede, harde koffer. De RHS serie van de draagbare refractometers is ontworpen om het zoutgehalte van zeewater te meten. De ene schaal controleert het NAC1 niveau met een bereik van 0-100 ppt (met 1 ppt schaalverdeling) en de andere schaal meet het zoutgehalte (Specific Gravity) met een bereik van 1.000 tot 1.070 (+/- 0.001 nauwkeurig).   Deze Refractometer is ontworpen om zeer nauwkeurig te zijn en om uw investeringen te beschermen! Alle modellen maken gebruik van licht in de omgeving, geen batterijen of stroombron is nodig, dit maakt hem zo draagbaar.   Bijgesloten zijn: een pipet voor het druppelen van testvloeistof op het prisma, een mini schroevendraaier voor het ijken van de schaal en een gebruikershandleiding.

€ 59.00


Milwaukee Digitale Refractometer
Milwaukee Digitale Refractometer

De Milwaukee Digitale Refractometer is geschikt voor het meten van het zoutgehalte van zeewater.

€ 159.00