Onderlijnen

Onderlijnen

Er zijn 53 producten

Onderlijnen Karpervissen Strategy, Korda, Piet Vogel online bij Wesdijk.

De onderlijn is een van de belangrijkste onderdelen in de Karpervisserij. Hij moet niet te lang zijn, onzichtbaar over de bodem lopen met de juiste haakmaat voor het betreffende aas. Karpers zijn voorzichtige aazers. De hair (het lusje onder de haak), waar het aas op geregen...

Onderlijnen Karpervissen Strategy, Korda, Piet Vogel online bij Wesdijk.

De onderlijn is een van de belangrijkste onderdelen in de Karpervisserij. Hij moet niet te lang zijn, onzichtbaar over de bodem lopen met de juiste haakmaat voor het betreffende aas. Karpers zijn voorzichtige aazers. De hair (het lusje onder de haak), waar het aas op geregen wordt, moet niet te kort en niet te lang zijn. Je kan onderlijnen kant en klaar kopen of zelf maken.

 

Ga jij starten met vissen, dan zijn de onderlijnen van tegenwoordig van prima kwaliteit. Vis je al wat langer, of houdt je van testen en proberen? Kijk dan bij onderlijn materialen. Hier staan alle benodigdheden van topmerken, om zelf jouw perfecte onderlijn te knopen.

 

Heb je vragen over Onderlijnen? Neem dan gewoon contact met ons op.

5 Fanatieke vissers voorzien je graag van goed advies.

Minder
Meer
1 - 24 van 53 producten
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.