Korda

Korda

Er zijn 3 producten
Korda
1 - 3 van 3 producten
 • Korda Touchdown Brown
  KTDB10

  De Korda Touchdown Brown is een zeer slijtvaste lijn, erg soepel en zinkt als een baksteen. Deze eigenschappen maken dit een zeer fijne lijn voor de statische visserij op karper.

  € 27.95
 • Korda Kruiser Control Line 150 M
  85KM6

   Dit is de eerste lijn die speciaal voor het oppervlakte vissen is ontwikkeld. uitermate geschikt om te gebruiken als hoofdlijn, maar ook is dit de ideale lijn om als onderlijn te gebruiken. de soepele en zachte lijn zorgt voor een zeer natuurlijke presentatie.word geleverd op spoelen van 150 meter.

  € 4.50
 • Korda Zig Line
  KZIG7

  De Korda Zig Line is speciaal ontwikkeld voor zigrigs en het oppervlaktevissen, en heeft verminderde rek eigenschappen. Hierdoor zal de inhaking op langere zigrigs een stuk beter. Daarnaast heeft Zig Line een hoge trekkracht voor zijn diameter en is hij voorzien van een zeer subtiele groene kleur. Hierdoor zal het onderlijnmateriaal zowel op half water...

  € 8.95
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.