Banksticks / Steunen

Banksticks / Steunen

Er zijn 89 producten

Banksticks van Nash, Fox, Soul, Prologic, Cygnet, Strategy online bij Wesdijk.

Banksticks zijn staafjes met schroefdraad in de top, gemaakt van kunststof, alumium, carbon of RVS. In het schroefdraad wordt een hengelsteuntje en/ of beetmelder gedraaid. Het schroefdraad is universeel. De punt is scherp of zelfs gedraaid, zogenaamde stormpoles, om m...

Banksticks van Nash, Fox, Soul, Prologic, Cygnet, Strategy online bij Wesdijk.

Banksticks zijn staafjes met schroefdraad in de top, gemaakt van kunststof, alumium, carbon of RVS. In het schroefdraad wordt een hengelsteuntje en/ of beetmelder gedraaid. Het schroefdraad is universeel. De punt is scherp of zelfs gedraaid, zogenaamde stormpoles, om makkelijk en stevig in de grond te gaan.

 

Voor het Karpervissen heb je dus altijd, per hengel, 2 Banksticks nodig, liefst verstelbaar in lengte. Banksticks worden steeds vaker gebruikt in de plaats van Rodpods (kant-en klare 3 hengel steunen.) Op deze manier kunnen 2 of 3 hengels op verschillende posities worden geplaatst.

 

Heb je vragen over Banksticks? Neem dan gewoon contact met ons op.

5 Fanatieke vissers voorzien je graag van goed advies.

 

Minder
Meer
1 - 24 van 89 producten
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.