Slip Achterop

Slip Achterop

Er zijn 12 producten

Molens met Slip Achterop OKuma, Spro, Lion, Mitchell Online bij Wesdijk, altijd scherp geprijsd!

 

Alle molens hebben een zogenaamd slip systeem. Hiermee geef je tijdens het aanslaan en de dril van een vis, meer of minder weerstand aan de lijn. Met een slip systeem voorkom je dat een te sterke vis de lijn breekt, maar ook dat deze je gehele spoel ...

Molens met Slip Achterop OKuma, Spro, Lion, Mitchell Online bij Wesdijk, altijd scherp geprijsd!

 

Alle molens hebben een zogenaamd slip systeem. Hiermee geef je tijdens het aanslaan en de dril van een vis, meer of minder weerstand aan de lijn. Met een slip systeem voorkom je dat een te sterke vis de lijn breekt, maar ook dat deze je gehele spoel leeg trekt.

 

Molens met de slip achterop (RD ofwel rear drag) hebben onderop een draaimechanisme waarmee je de weerstand bepaald. Ieder heeft zo zijn voorkeur, al worden er de laatste jaren voornamelijk molens met slip voorop gemaakt en verkocht.

 

Heb je vragen over molensmet slip achterop? Neem dan gewoon contact met ons op. Vijf Fanatieke vissers voorzien je graag van goed advies.

 

Vergeet niet de juiste lijn aan te schaffen bij aankoop van je nieuwe nieuwe molen.

 

* Molens met slip achterop niet op voorraad? Koop super voordelig met 15%Korting!

Minder
Meer
1 - 12 van 12 producten
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.