Fox

Fox

Er zijn 6 producten
Fox
1 - 6 van 6 producten
 • Fox Warrior S Compact Landing Net
  83CLN029

  Koop zeer voordelig met 15% korting op niet voorradige producten, gebruik aktiecode; wesdijk ! Lees meer: http://hengelsport.wesdijk.nl/aanbiedingen/ Het Fox Warrior S Landing Net is een betaalbaar en degelijk karper schepnet met zeer lichte carbon steel en geschikt voor alle maten karper. Door de twee delige steel is hij gemakkelijk mee te nemen.

  € 89.95 € 99.95 -€ 10.00
 • Fox Torque Landing Net
  83CLN025

  Koop zeer voordelig met 15% korting op niet voorradige producten, gebruik aktiecode; wesdijk ! Lees meer: http://hengelsport.wesdijk.nl/aanbiedingen/ Het Fox Torque Landingsnet is een betaalbaar en stijlvol landingnet met een zacht net die verstevigd is op de hoeken. Dit schepnet heeft een massief spreidblok, 1.80 m steel en carbon armen.

  € 119.95
 • Fox Warrior S Landing Net Mesh/Cord
  83CLN020

  Let op: Het gaat hier enkel om het losse net (reserve net).

  € 24.95
 • Fox Torque Landing Net 2-Delig
  83CLN032

  De Fox Torque 42 inch 2 Piece Landing Net (8ft steel) is een speciaal schepnet. Door de extra lange steel (maar liefst 8 ft) kun je karpers soms net even wat gemakkelijker in je schepnet dirigeren. De steel is twee-delig waardoor een gemakkelijk transport is gegarandeerd.

  € 129.95
 • Fox Horizon XT Landing Nets
  83CLN027

  Koop zeer voordelig met 15% korting op niet voorradige producten, gebruik aktiecode; wesdijk ! Lees meer: http://hengelsport.wesdijk.nl/aanbiedingen/ Het Horizon XT Landing Net heeft een sterke 1K carbon constructie, carbon armen en massief spreidblok. Inclusief steel van 1.80 m en een extra deel van 90 cm die je los kunt gebruiken voor in de boot of als...

  € 244.95
 • Fox Horizon/Torque Spare Mesh
  83CLN030

  Koop zeer voordelig met 15% korting op niet voorradige producten, gebruik aktiecode; wesdijk ! Lees meer: http://hengelsport.wesdijk.nl/aanbiedingen/De Fox Torque/Horizon Spare Mesh is een los net die je kunt gebruiken wanneer je bestaande net versleten is. Met de verstevigde stukken op cruciale plekken is dit een oer-degelijk net voor een scherpe prijs....

  € 24.95
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.