Fox

Fox

Er zijn 5 producten
Fox
1 - 5 van 5 producten
 • Fox Camolite Brolly Bag
  83CLU289

  Koop zeer voordelig met 15% korting op niet voorradige producten, gebruik aktiecode; wesdijk ! Lees meer: http://hengelsport.wesdijk.nl/aanbiedingen/ Kan de meeste brollies en brolly systems opbergen. Camolite Tri Sleeve, 3 Up 2 Down of Single Jakcets kunnen in het buitenvak aan de onderzijde worden gestoken en met de strap gezekerd worden.

  € 74.95
 • Fox Camolite Rod Holdall - 3 up 2 down
  83CLU288

  Koop zeer voordelig met 15% korting op niet voorradige producten, gebruik aktiecode; wesdijk ! Lees meer: http://hengelsport.wesdijk.nl/aanbiedingen/Deze grote foudraal van Fox biedt de ruimte om maar liefst 5 opgetuigde hengels op te bergen. Door het slimme design kunnen er 3 hengels recht op worden geplaatst en 2 naar beneden. Er is zelfs genoeg ruimte...

  € 179.95
 • Fox Camolite Single Rod Jacket
  83CLU290

  Koop zeer voordelig met 15% korting op niet voorradige producten, gebruik aktiecode; wesdijk ! Lees meer: http://hengelsport.wesdijk.nl/aanbiedingen/Verkrijgbaar in 3 maten 10ft, 12ft en 13ft. Ontworpen om een opgetuigde hengel op te bergen. Zo gevormd dat opbergen van de grote Big-Pit molens en hengels met 50 mm startogen geen probleem is.

  € 42.95
 • Fox Camolite Tri Sleeve
  83CLU286

  Koop zeer voordelig met 15% korting op niet voorradige producten, gebruik aktiecode; wesdijk ! Lees meer: http://hengelsport.wesdijk.nl/aanbiedingen/De Fox Camo Lite Tri Sleeve is zo ontworpen dat het opbergen van drie hengels met big pit molens en een startoog van 50 mm geen enkel probleem is. De gevoerde afscheiders aan de binnenkant zorgen ervoor dat...

  € 119.95
 • Fox Specialist 3-Rod Quiver
  83ALU003

  In deze Specialist 3 rod Quiver berg je gemakkelijk drie opgetuigde hengels en een brolly op. Hij heeft twee externe vakken voor banksticks en een schepnet, groot middenvak voor je paraplu en plek voor drie hengels.

  € 59.95
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.