Werphengels

Werphengels

Er zijn 58 producten

Werphengels zijn er in zo ontzettend veel soorten en maten. Een werphengel bestaat vaak uit 2, 3 of 4 delen afhankelijk van het type hengel. De witvis werphengels bestaan vaak uit 3 gelijke delen en een topje. Op de delen zitten ogen, die de lijn geleiden. De top heeft het meeste aantal ogen en is erg gevoelig, waardoor de beet goed wordt doorge...

Werphengels zijn er in zo ontzettend veel soorten en maten. Een werphengel bestaat vaak uit 2, 3 of 4 delen afhankelijk van het type hengel. De witvis werphengels bestaan vaak uit 3 gelijke delen en een topje. Op de delen zitten ogen, die de lijn geleiden. De top heeft het meeste aantal ogen en is erg gevoelig, waardoor de beet goed wordt doorgegeven. Het werpvermogen is afhankelijk of het een Matchhengel, Picker of feederhengel betreft, maar ze zijn er tot 200 gram. Kies voor een zo licht mogelijke hengel voor optimaal visplezier.

Minder
Meer
1 - 24 van 58 producten
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.