Voerkorven

Voerkorven

Er zijn 82 producten

Voerkorven zijn metalen bakjes met gaatjes. Hier stop je een balletje lokvoer in om op die manier vlak bij je haak aas voer aan te bieden, zodat de vis sneller verleid wordt. Voerkorven zijn er in verschillende gewichten, van 10 gram tot wel 200 gram voor op stromend water. De laatste jaren wordt er veel gevist volgens het method feeder systeem....

Voerkorven zijn metalen bakjes met gaatjes. Hier stop je een balletje lokvoer in om op die manier vlak bij je haak aas voer aan te bieden, zodat de vis sneller verleid wordt. Voerkorven zijn er in verschillende gewichten, van 10 gram tot wel 200 gram voor op stromend water. De laatste jaren wordt er veel gevist volgens het method feeder systeem. Je stopt dan je haakje met aas in het voerballetje en drukt dit stevig aan in de zogenaamde mould. Op die manier vis je in het midden van je voerstek.

Minder
Meer
1 - 24 van 82 producten
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.