Lood

Lood

Er zijn 26 producten

Lood kent vele gewichten. Afhankelijk van het type visserij, varieert dit tussen de 0.1 gram en de 500 gram per stuk. In de Witvisserij worden gewichten gebruikt tussen de 0.1 gram en 3 gram, in de vorm van kogeltjes. De loodjes worden gebruikt om de dobber uit te loden, met andere worden, voldoende loodjes onder de dobber zodat deze rechtop gaa...

Lood kent vele gewichten. Afhankelijk van het type visserij, varieert dit tussen de 0.1 gram en de 500 gram per stuk. In de Witvisserij worden gewichten gebruikt tussen de 0.1 gram en 3 gram, in de vorm van kogeltjes. De loodjes worden gebruikt om de dobber uit te loden, met andere worden, voldoende loodjes onder de dobber zodat deze rechtop gaat staan en bij de kleinste aanbeet onder gaat. Lood is slecht voor het millieu, maar helaas zijn er nog geen goede vervangers gevonden.

Heb jij het gouden ei........

Minder
Meer
1 - 24 van 26 producten
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.