Sensas

Sensas

Er zijn 5 producten
Sensas
1 - 5 van 5 producten
 • Sensas Aromix Chenevis
  123S27439

  Sensas Aromix Chenevis (Hennep), de Chenevis is zeer geschikt voor het vissen op voorn, brasem, zeelt en karper. Ook perfect als booster voor partikels.  Deze nieuwe generatie Aromix is met veel succes getest tijdens wedstrijden en geeft uw lokvoer een echte boost.

  € 6.95
 • Sensas Aromix Brasem
  123S00585

  Sensas Aromix Brasem, de Brasem variant is speciaal ontwikkeld voor het vissen op grote brasem. En wie wil dat nou niet?  Deze serie bevat de 'Klassieke' smaken die al jaren hun succes hebben bewezen. Wanneer u 10 tot 20% Aromix van uw bevochtigingswater door Aromix vervangt is succes (bijna) gegarandeerd.

  € 6.95
 • Sensas Aromix Vanille
  123S27422

  Deze additieven hebben de geschiedenis van de wedstrijdvisserij grondig beïnvloed. Ze hebben naam gemaakt door hun efficiënte werking en deze Super versie zal het laatste supergeheim worden. Deze nieuwe generatie Aromix is met veel succes getest tijdens wedstrijden en geeft uw lokvoer een onvergelijkbaar honingzoet aspect en zorgt ervoor dat de voerballen...

  € 6.95
 • Sensas Aromix Chocolat
  123S27423

   Aromix Chocolat heeft een sterke chocoladegeur. Dit is een pluspunt om bij moeilijke visserij de meest schuwe vissen over de streep te trekken.

  € 6.95
 • Sensas Aromix Gardons
  123S00581

  Deze additieven hebben de geschiedenis van de wedstrijdvisserij grondig beïnvloed. Ze hebben naam gemaakt door hun efficiënte werking en grote vangsten. Deze serie bevat de 'Klassieke' smaken die al jaren hun succes hebben bewezen. Wanneer u 10 tot 20% Aromix van uw bevochtigingswater door Aromix vervangt is succes (bijna) gegarandeerd.

  € 6.95
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.