Koffers

Koffers

Er zijn 12 producten

Koffers, ofwel viskoffers zijn er in velerlei soorten en maten. Zeker voor de kinderen zijn de felkleurde en zeer stevige Albatros koffers een must have. zeker omdat ze hier ook op kunnen zitten. Verder is het belangrijk, wanneer je een koffer koopt, dat je veel kleine vakjes hebt, maar ook een aantal grotere en een plek voor bijvoorbeeld je mol...

Koffers, ofwel viskoffers zijn er in velerlei soorten en maten. Zeker voor de kinderen zijn de felkleurde en zeer stevige Albatros koffers een must have. zeker omdat ze hier ook op kunnen zitten. Verder is het belangrijk, wanneer je een koffer koopt, dat je veel kleine vakjes hebt, maar ook een aantal grotere en een plek voor bijvoorbeeld je molen. Zo kan je echt alles in een keer meenemen. Tenzij je natuurlijk wedstrijd visser bent. Dan red je het niet eens met een kofferbak.

Minder
Meer
1 - 12 van 12 producten
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.