Dobbers

Dobbers

Er zijn 43 producten

Zeg je vissen, zeg je dobber. Zeg je dobber, zeg je vissen. Nouja, inmiddels zijn er zoveel andere manieren van vissen, maar toch. Het kijken naar de dobber, met de daarmee gepaarde focus werken zeer ontspannend, juist ook voor mensen die vaak druk zijn in hun hoofd. De dobber beweegt, krijgt een paar tikjes, gaat half onder......wanneer sla je ...

Zeg je vissen, zeg je dobber. Zeg je dobber, zeg je vissen. Nouja, inmiddels zijn er zoveel andere manieren van vissen, maar toch. Het kijken naar de dobber, met de daarmee gepaarde focus werken zeer ontspannend, juist ook voor mensen die vaak druk zijn in hun hoofd. De dobber beweegt, krijgt een paar tikjes, gaat half onder......wanneer sla je aan? Timing is alles bij dobbervissen op de witvis. De dobber blijft het symbool voor vissen. De dobber wordt trouwens door vissers ook wel pen genoemd, vanwege zijn vaak slanke vorm.

Minder
Meer
1 - 24 van 43 producten
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.