Daiwa Prorex

Daiwa Prorex

Er zijn 14 producten

1 - 14 van 14 producten
 • Daiwa Prorex Crankbait DR
  15205-805

  De Daiwa Prorex Crankbait DR is een compact plugje dat luie vissen stimuleert. Dankzij de lange duiklip verkrijgt de Prorex Crankbait snel diepte en produceert hij krachtige trillingen onder water. De geïntegreerde rammelaars zorgen voor extraattractie. Dankzij het drijfvermogen is hij geschikt voor zowel een langzame als snelle actie.

  € 10.95
 • Daiwa Prorex Baby Crank MR
  15206-405

  De Daiwa Prorex Baby Crank MR zijn kleine minipluggen en geschikt voor alle soorten roofvis, van forel tot baars en snoekbaars. De Prorex Baby Crank imiteert een kleine prooivis en voert flankerende bewegingen uit. Dankzij de speciale constructie van de duiklip is dit kunstaas zowel geschikt voor stilstaand water als voor het vissen in de rivieren....

  € 9.95
 • Daiwa Prorex Pencil Bait - Floating
  15209-006

  De Daiwa Prorex Pencil Bait - Floating is perfect geschikt tijdens het zomerseizoen, wanneer de roofvissen jagen op hun prooivissen aan het oppervlak. Zelfs bij regelmatig ophalen, wriemelt dit kunstaas met zig-zag bewegingen aan het oppervlak. Bij krachtigere bewegingen met de hengel, gaat het aas zijdelings flankerend door het oppervlak- ideaal voor...

  € 9.95
 • Daiwa Prorex Flat Minnow - Slow Sinking
  15216-002

  De Daiwa Prorex Flat Minnow - Slow Sinking is echt een uitzonderlijk kunstaas voor het vissen op baars, forel en roofblei. De Flat Minnow is vooral perfect voor vissen in verschillende diepten en waterlagen - een ideaal kunstaas voor het hele seizoen!

  € 9.95
 • Daiwa Prorex Minnow SR
  15203-121

  De Daiwa Prorex Minnow SR heeft de klassieke minnow-vorm en is al vele jaren een populaire keuze, omdat de vorm ervan de belangrijkste prooivis van veel roofdieren imiteert. De Prorex Minnow SR is ontworpen voor gebruik in de bovenste lagen en produceert een levendige actie. Flankerende actie, zelfs op lage snelheid.

  € 11.95
 • Daiwa Prorex Micro Minnow - Floating
  15217-008

  De Daiwa Prorex Micro Minnow - Floating van 3 cm is perfect toepasbaar voor het hele scala van ultralichte vissen en is zeer succesvol voor forel, baars en kopvoorn. Door de constructie van de duiklip kan dit kunstaas zeer langzaam en zeer snel worden gepresenteerd en is het dus optimaal geschikt om te vissen in kleine rivieren.

  € 9.95
 • Daiwa Prorex Mini Popper Floating
  15208-004

  De kleine Daiwa Prorex Mini-Popper is vooral geschikt voor het ultralight fishing op baars, roofblei en forel. Deze kleine, zwevende popper demonstreert vooral zijn voordelen tijdens het zomerseizoen, wanneer roofdieren kleine prooivissen naar het oppervlak jagen.

  € 8.95
 • Daiwa Prorex Pencil Bait - Slow Sinking
  15209-106

  De Daiwa Prorex Pencil Bait - Slow Sinking met dit langzaam zinkende model kunt u alle waterlagen bevissen en op verschillende diepten zoeken naar roofvis, afhankelijk van het seizoen. Ook perfect om over weedy gebieden en verzonken hout te vissen. Het zinkende model moet iets krachtiger worden gepresenteerd om de perfecte actie in het water te behouden.

  € 9.95
 • Daiwa Prorex Joint Bait
  15201-200

  De Daiwa Prorex Joint Bait wordt het best gevist met korte, lichte slagen. Deze geeft het kunstaas een zijdelings flankerende actie. Wanneer het wordt gestopt, zakt het langzaam horizontaal en behoudt het zijn evenwicht. Dankzij het langzaam zinken kan dit kunstaas ook worden gevangen in zeer ondiep water. Geschikt voor langzame en snelle visserij - een...

  € 10.95
 • Daiwa Prorex Flat Bait MR
  15204-151

  De Daiwa Prorex Flat Bait MR, met zijn compacte en hoge lichaamsvorm geeft een de Prorex Flat Bait een onweerstaanbaar silhouet, vooral voor snoeken. Het lichaam flankeert sterk van links naar rechts tijdens het ophalen. Door deze actie produceert het sterke trillingen onder water om de roofvissen aan te trekken, zelfs over grote afstanden.

  € 14.95
 • Daiwa Prorex Hybrid Minnow
  15414-008

  De nieuwe Daiwa Hybrid Minnow combineert ook de voordelen van een plug met de voordelen van een softbait. Door het plastic lichaam produceert het zachte trillingen en beweging. Net als de Crank 140 wordt het kunstaas tijdens de aanbeet langer in de mond gehouden. De Hybrid Minnow is vooral geschikt voor actief vissen en is het meest effectief wanneer hij...

  € 14.95
 • Daiwa Prorex Live Trout Swimbait DF
  15430-418

  De Daiwa Prorex Live Trout Swimbait is dus een ideaal kunstaas voor grote snoeken, die zich hebben gespecialiseerd in het jagen op deze prooi in meren en rivieren met veel forellen. De Live Trout is perfect geschikt voor langzame en snelle actie en lokt lichte flankerende bewegingen uit - vergelijkbaar met een echte forel. Terwijl dit gebeurt, draait de...

  € 16.95
 • Daiwa Prorex Hybrid Swimbait
  15425-010

  De Daiwa Prorex Hybrid Swimbait is er één met een levensechte zwemactie en licht flankende actie. De voorkant van deze swimbait is voorzien een stevige zwemlip en is gemaakt van een hard kunststof. Net achter de borstvinnen loopt dit over naar een softbait body.

  € 17.95
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.