Onderlijnen

Onderlijnen

Er zijn 127 producten

Onderlijnen voor het roofvissen zorgen ervoor dat bijvoorbeeld de Snoek, de lijn niet door kan bijten. De onderlijnen zijn gemaakt van fluorcarbon, staal, gevlochten draad of titanium. Kies een onderlijn die past bij de vis de je probeert te vangen en het kunstaas waarmee je vist. Een te sterke onderlijn haalt de actie uit een klein kunstaasje e...

Onderlijnen voor het roofvissen zorgen ervoor dat bijvoorbeeld de Snoek, de lijn niet door kan bijten. De onderlijnen zijn gemaakt van fluorcarbon, staal, gevlochten draad of titanium. Kies een onderlijn die past bij de vis de je probeert te vangen en het kunstaas waarmee je vist. Een te sterke onderlijn haalt de actie uit een klein kunstaasje en verkleint daarmee de vangkansen. Onderlijnen ofwel end-tackle is ook zelf naar eigen inzicht te maken en op die manier vaak ook voordeliger.

Minder
Meer
1 - 24 van 127 producten
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.