Karper

Karper

Er zijn 1661 producten

Karpervissen is een levenstijl. Steeds meer vissers kiezen ervoor om op verschillende manieren achter deze prachtige vis aan te gaan.

Statisch vissen, vanuit een tentje, licht bepakt met de dobber of broodkorst en zelfs vanuit de bellyboat. Karpers zijn, op de Meerval na, de sterkste zoetwater vissen. Kies daarom het juiste Karper materiaal. Een...

Karpervissen is een levenstijl. Steeds meer vissers kiezen ervoor om op verschillende manieren achter deze prachtige vis aan te gaan.

Statisch vissen, vanuit een tentje, licht bepakt met de dobber of broodkorst en zelfs vanuit de bellyboat. Karpers zijn, op de Meerval na, de sterkste zoetwater vissen. Kies daarom het juiste Karper materiaal. Een kromme hengel is natuurlijk gaaf, maar heeft die hengel ook de body om een grote Karper te sturen, wanneer hij richting riet of buis gaat? En kan je ook Karpervissen zonder Baitrunner? Welk aas gebruik je in welk jaargetijde?

Heb je vragen over jouw manier van Karpervissen en welke materialen je het beste kunt gebruiken, neem dan contact op met de winkel. 5 fanatieke vissers helpen je graag.

Altijd 15% korting op niet voorradige Karpermaterialen vanaf € 25!

Minder
Meer
1 - 24 van 1661 producten

Karper

Verfijn je selectie

Geactiveerde filters:
  Beschikbaar
  Staat
  Maat

  Informatie

  Sluiten

  Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.