Hengels

Hengels

Er zijn 89 producten

Karper Hengels Daiwa, Fox, Nash, Prologic, Soul, Mad en meer online bij Wesdijk.

Zonder hengel kan je niet vissen, tenminste....... Hengels zijn er in zeer uiteenlopende soorten, maten, gewichten en materiaal soorten. De meeste hengels zijn tegenwoordig gemaakt van carbon, op diverse wijzen verwerkt. Iedere discipline binnen de sportvisserij kent...

Karper Hengels Daiwa, Fox, Nash, Prologic, Soul, Mad en meer online bij Wesdijk.

Zonder hengel kan je niet vissen, tenminste....... Hengels zijn er in zeer uiteenlopende soorten, maten, gewichten en materiaal soorten. De meeste hengels zijn tegenwoordig gemaakt van carbon, op diverse wijzen verwerkt. Iedere discipline binnen de sportvisserij kent zijn eigen type hengels, geschikt voor de betreffende vis en manier van vissen. Voor de Karpervisserij varieert de lengte werphengel tussen de 6 ft (180 cm) en 13 ft (390 cm). De sterkte/ werpvermogen wordt uitgedrukt in LBS, ook wel testcurve genoemd, varierend tussen de 1 en soms wel 6 LBS. De meest gebruikte combinatie is 12 ft/ 2.75 lb, voor het statisch vissen.

 

Kies een hengel die past bij jouw type Karpervisserij. Niet te stijf, voor optimaal drilplezier, maar wel met voldoende 'body' om de Karper te kunnen blokken en sturen, wanneer hij richting riet of buis verdwijnt.

 

Heb je vragen over Karper hengels? Neem dan gewoon contact met ons op.

5 Fanatieke vissers voorzien je graag van goed advies.

 

* Niet voorradige Karperhengels koop je extra voordelig met 15% Korting!

Minder
Meer
1 - 24 van 89 producten

Informatie

Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.