Kevin Nash

Kevin Nash

Er zijn 4 producten
Kevin Nash
1 - 4 van 4 producten
 • Kevin Nash Dwarf Sling Mat
  T4690

  De Kevin Nash Dwarf Sling Mat zijn onthaakmatten met dik draagplateau om je gevangen (zware) karper te beschermen. Door de stevige draagriemen en opstaande rand is het geen probleem om je gevangen vis te wegen en daarna weer veilig terug naar het water te brengen. De Dwarf Sling onthaakmatten zijn perfect voor de struinende visser.

  € 59.95 € 69.95 -€ 10.00
 • Kevin Nash KNX 5 Folding Unhookingmat
  T4302

  Kevin Nash KNX 5 Folding UnhookingmatDegelijke en super compacte onthaakmat van Nash.Zeer handig voor de struinende Karpervissert!

  € 31.95 € 37.95 -€ 6.00
 • Kevin Nash Carp Corral
  T0180

  De Kevin Nash Carp Corral is de beste onthaakmat tot nu toe ontworpen. De Nash Carp Corral biedt optimale bescherming en is toch makkelijk te vervoeren. Hoge opstaande randen, dikke voering en een makkelijk afspoelbare PVC mat. De Carp Corral wordt geleverd inclusief draagtas. *Let op; de Nash Carp Corral is pas leverbaar vanaf de eerste week november!

  € 139.95
 • Kevin Nash Monster Carp Corral
  T0181

  De Kevin Nash Monster Carp Corral is de beste onthaakmat tot nu toe ontworpen. De Nash Monster Carp Corral biedt optimale bescherming en is toch makkelijk te vervoeren. Hoge opstaande randen, dikke voering en een makkelijk afspoelbare PVC mat. De Monster Carp Corral wordt geleverd inclusief draagtas. *Let op; de Nash Monster Carp Corral is pas leverbaar...

  € 167.95
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.