Beetmelders

Beetmelders

Er zijn 73 producten

Beetmelders Nash, Prologic, Fox, Mad, Soul en meer, online bij Wesdijk.

Beetmelders, ook wel piepers genoemd, zijn electronische beetverklikkers. Beetmelders worden gebruikt wanneer er met lood op de bodem wordt gevist en er dus geen dobber zichtbaar is. De vislijn loopt over een wieltje in de Beetmelder. Zodra deze gaat draaien, klinkt er een ge...

Beetmelders Nash, Prologic, Fox, Mad, Soul en meer, online bij Wesdijk.

Beetmelders, ook wel piepers genoemd, zijn electronische beetverklikkers. Beetmelders worden gebruikt wanneer er met lood op de bodem wordt gevist en er dus geen dobber zichtbaar is. De vislijn loopt over een wieltje in de Beetmelder. Zodra deze gaat draaien, klinkt er een geluid, welke de aanbeet van de vis verraad.

 

Beetmelders kunnen zowel los als per set worden gebruikt. Bij een set zit vaak een ontvanger, ook wel receiver genoemd. Deze geeft op afstand (in je Bivy) het geluid van de losse Piepers door. Kies altijd voor 100% waterdichte Beetmelders, zodat je er lang plezier van hebt.

Water en electronica zijn geen vrienden, dus hier is goedkoop zeker duurkoop!

 

Heb je vragen over Beetmelders? Neem dan gewoon contact met ons op.

5 Fanatieke vissers voorzien je graag van goed advies.

 

* Niet voorradige Beetmelders koop je extra voordelig met 15% korting!

Minder
Meer
1 - 24 van 73 producten
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.