Haken

Haken

Er zijn 77 producten

Karper Haken Nash, Fox, Korda, Piet Vogel en meer online bij Wesdijk.

 

Haken zijn essentieel binnen de sportvisserij. De Haak , haakt de vis, waardoor deze door middel van de lijn kan worden binnen gehaald. Haken zijn er in velerlei soorten en maten. Voor de Karpervisserij worden meestal stevige haken in de maten 4, 6 en 8 gebruikt. De haakpunt d...

Karper Haken Nash, Fox, Korda, Piet Vogel en meer online bij Wesdijk.

 

Haken zijn essentieel binnen de sportvisserij. De Haak , haakt de vis, waardoor deze door middel van de lijn kan worden binnen gehaald. Haken zijn er in velerlei soorten en maten. Voor de Karpervisserij worden meestal stevige haken in de maten 4, 6 en 8 gebruikt. De haakpunt dient scherp te zijn, om geen vissen te lossen. Ook binnen de Karpervisserij zijn er veel verschillende types. Korte steel, wijde bocht, dikke draad met of zonder weerhaak en zo maar door.

 

Pas jouw haak keuze aan op het aas waarmee je vist. Ga je naar Frankrijk, let dan goed op of je met Haken met weerhaak mag vissen.

 

Heb je vragen over Karper haken? Neem dan gewoon contact met ons op.

5 Fanatieke vissers voorzien je graag van goed advies.

Minder
Meer
1 - 24 van 77 producten
Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.