Nieuw: TTB Baits in 5 populaire smaken!

Geschreven : 2017-03-21 09:28:37
Categorieën : Nieuwe producten

Nieuw in ons assortiment zijn de hoogwaardige boillies, pop-ups, hook baits en soaks van TTB Baits.De volgende smaken zijn verkrijgbaar:
  • Wicked Squid
  • Xceed
  • Prosect X
  • Chocolate Malt
  • Extreme smell
Leverbaar in zakken van 1 kg en 2.5 kg, gewoon in de winkel die bijna altijd open is!Kijk en bestel hier: https://www.wesdijk.nl/hengelsport/1048-aas#/merk-ttb_baitsOver de maker:Wij produceren alle freezerbaits, ready made’s, Hi-Visual Hookbaits, Fluo en Pop-ups  in eigen beheer. Door al deze producten zelf te produceren hoeven wij geen concessies te doen in ons assortiment.Voor TTB Baits betekent daarom kwalitatief hoogwaardig aas: een aas wat is samengesteld uit een combinatie van ingrediënten die getest zijn op verschillende punten. Bij de samenstelling van ons aas letten wij op punten zoals: de instant werking van de boilie, de smaak, de structuur en uiteraard de prijs. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een uitgebreid assortiment aan TTB Baits freezer en ready made`s.De mensen die bewust een aas kiezen in functie van hun aanpak zijn bij TTB Baits aan het juiste adres.Goede vangst,.....ttb-boillies 

Deel dit bericht

Reageren

 (with http://)

Categorieën

Informatie

Sluiten

Deze website van Wesdijk.nl werkt het beste met cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.