Zee-aas en witvis- aas nu makkelijk online bestellen:

Bij Wesdijk kunt u tegenwoordig makkelijk online uw visaas bestellen. Boillies, pellets en ander aas konden al worden verzonden, maar nu komt daar alle levend aas bij. Van maden tot pieren en van wormen tot steekzagers. Net als voor alle hengelsport materialen geldt: voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis. 

Uw verse visaas wordt verstuurd in een tempex bakje dat het aas koelt houden. Wij zullen dit goed verpakkingen. Vanwege de extra kosten voor het tempex koelbakje vragen wij wel 1,- extra verzendkosten.

Nu kunt u zowel de voordelige visspullen als ook het aas op 1 adres online bestellen en de volgende dag al vissen.

Team Wesdijk staat graag voor je klaar met vistips, trics, snelle verzending met track and trace en goed en vers visaas.

Veel visplezier,

Team Wesdijk

https://www.wesdijk.nl/hengelsport/496-zeevis-aas

https://www.wesdijk.nl/hengelsport/309-witvis-aas

Waarom zoveel verzendkosten voor een portie maden:

Ha ......, dat snap ik zeker. Omdat we het niet koel kunnen bewaren in een brievenbuspakje moet het in een tempexbakje. Hiervoor betalen wij dezelfde verzendkosten als voor andere pakjes. Namelijk 5.95. De normale prijs per pakje die de klant betaald. Bestel je voor meer dan 99,- dan nemen wij die kosten voor onze rekening. (Al blijven het dezelfde kosten). Vanwege de prijs van het tempex bakje is de verzending van alleen een portie aas een euro duurder. Ik snap dat 0.60 ct niet in verhouding staat tot 6.95, maar de keuze om alleen aas te bestellen maak je dan zelf. Je hoeft er dan niet de deur voor uit.

Daarom bij Wesdijk:
  • 8 fanatieke vissers helpen je graag!
  • Gratis verzonden va €99
    Tot 170 cm transportlengte
  • Ma-vr voor 15.00u besteld, volgende dag in huis
    Binnen NL & lengte tot 120 cm
  • Veilig achteraf betalen na 14 dagen
  • Klanten geven een 9,3
Mijn verlanglijst
Product toegevoegd aan verlanglijst