Verslag Meevis Strand Maasvlakte 08-06

Geschreven : 2017-06-09 17:52:12
Categorieën : Meevisdagen , Vis- & Vangstverslagen

Het was weer zover MV2 stond er op de planning.Afgaande op de weerberichten had ik een flinke branding verwacht. Dat viel eigenlijk best mee en aangezien we afgaand water visten was het nog minder.We werden verwelkomt door duikende Sterntjes, dus aas was aanwezig en de omstandigheden beloofden vis. Mijn twee gasten van vanavond,       Remo en Stefan stonden al op het strand toen ik aankwam. Ze hadden mij gevraagd of ik eerst wat werpinstructies kon geven. Zo gezegd zo gedaan.Inmiddels was Roy ook aangesloten en konden de heren wat testworpen doen. Zo hebben we ze een basistechniek meegegeven waardoor de werpafstand van de heren aanmerkelijk toenam. Affijn er moest gevist worden dus ik ging mijn hengels ook snel visklaar maken en binnen de minuut stond m'n hengel al te klapperen! Wordt weer werken dacht ik nog en dat was ook zo. Vaak stond de hengel vrij snel weer te klapperen. Gelukkig wisten mijn gasten van deze avond ook hun visje te vangen. Helaas waren  ze niet allemaal groot maar de aantallen maakten veel goed. Daar sta je dan te wachten op die ene klap die er gelukkig ook kwam. Een mooie 50 plus Baars sneuvelde aan de Steekzager. Nou ja sneuvelde, hij zwemt gewoon weer. Een ding sta ik me als wedstrijdvisser we iedere keer over te verbazen. Tijdens de wedstrijden staan we vaak met kleine stukjes aas op Botjes te vissen. Nu sta je met hele Steekzagers te vissen en dan vang je ze ook. Niet zo maar een verdwaalde maar ik geloof dat ik er een stuk of zes had! Een van de medevissers typeerde hoe het op zo,n avond moet zijn. Na een drukke werkdag op een strand staan met een ondergaande zon en vis. Lekker effe je kop leegmaken en telefoon uit. Tot de volgende sessie, volgende week dinsdag!Groeten Pim Troost team Wesdijk  

Deel dit bericht

Reageren

 (with http://)

Categorieën

Informatie

Sluiten

Deze website van Wesdijk.nl werkt het beste met cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.