Levering

Als u op een doordeweekse dag voor 15:00 besteld leveren wij de volgende dag (NL)! (óf zodra uw bestelling compleet is.)

Indien uw artikelen niet voorradig zijn, nemen wij per e-mail/ telefoon contact met u op. Wij doen er in de tussentijd alles aan de door u bestelde artikelen binnen 7 werkdagen bij u thuis te bezorgen. Mocht het bestelde artikel (tijdelijk) niet op voorraad zijn bij de leverancier, nemen wij middels telefoon en/ of e-mail contact met u op, om u een passend alternatief ofwel passende oplossing te bieden.

Leveringen vinden plaats door QLS en Chatoorang voor langere pakketten. U kunt de dag na de bestelling (of twee dagen bij bestellingen na 15:00), middels de via de mail verkregen track & trace code zien waar uw pakket zich bevindt, evenals een indicatie van de bezorgtijd, die dag. De bezorger biedt het pakket bij u thuis aan. Mocht u niet thuis zijn, kan het pakket worden aangeboden bij de buren, of bij u in de tuin onder een afdak worden gezet. Dit willen wij graag van u bevestigd hebben in het opmerkingenveld bij uw bestelling. Zo kunnen hier later geen misverstanden over bestaan.

Wanneer uw buren niet thuis zijn, of het pakket weigeren, zal uw pakket de volgende dag tegen een meerprijs van 2.50 opnieuw worden aangeboden op het door u op gegeven adres. Afhankelijk van de vervoerder keert het pakket hierna terug naar Wesdijk. Wesdijk vraagt 5.95 voor het nogmaals opsturen van uw pakket.

Het is dus erg belangrijk wel thuis te zijn, wanneer er een pakket bezorgd wordt. Komt een latere dag in de week u beter uit, geef dit dan aan bij opmerkingen. Zo kunnen wij hoogstwaarschijnlijk op uw vrije dag bezorgen. 

Een handige tip: Laat uw bestelling op het werk bezorgen!

 * Bestel je op vrijdag voor 15:00, dan leveren wij de pakketten tot 80 cm op zaterdag al. Zo kun je toch lekker vissen in het weekend! Mooi toch..!

* Op dit moment nog niet, maar binnenkort kunnen we gelukkig ook uw nieuwe hengel, stoel of schepnet op zaterdag bezorgen.

* Langere pakketten naar Belgie worden op dinsdag en donderdag geleverd!

Verzendkosten

Op bestellingen boven € 99,- zal Wesdijk.nl geen* verzendkosten berekenen, als extraatje!

(Behalve bij de langere pakketten, zoals Karperhengels, lange schepnetten en ééndelige hengels. Vanwege hun transportlengte van 170 cm+, wordt hier altijd een bijdrage van € 6.95 voor gerekend.)

Hieronder berekend Wesdijk.nl € 2,95 verzendkosten bij bestellingen tot 99,- en 5.95 bij bestellingen tot 49,-.

Op bestellingen van artikelen langer dan 170 cm, en onder de 99,- zijn we helaas genoodzaakt 10.95 verzendkosten te vragen.

* Bestellingen naar Belgie en Duitsland worden vanaf € 99,- Gratis* verzonden!

Daaronder wordt € 7,50 verzendkosten berekend.

* = Bij zware, grote of kwetsbare artikelen of bij buitenlandse verzendingen zal Wesdijk.nl een toeslag berekenen.
Wij zullen u spoedig informeren nadat uw bestelling geplaatst is.

 

14 dagen op proef

Bijna alles wat u bij wesdijk.nl bestelt, krijgt u gratis 14 dagen lang vrijblijvend op proef. Binnen 14 dagen beslist u of u het koopt of terugstuurt.

Terugsturen kan binnen 14 dagen na ontvangst. Onbeschadigd, compleet en in originele verpakking.

Van deze artikelen wordt retourzending niet geaccepteerd:

  • Beschadigde artikelen
  • Artikelen die niet in de originele verpakking zitten
  • Producten vervaardigd conform instructies van de consument
  • Boeken, CD-rom's of DVD's waarvan de verzegeling is verbroken

Bij retourzendingen zijn de transportkosten voor rekening van de consument.

 

Betaalmogelijkheden

iDEAL
Betaal uw bestelling vertrouwd, veilig en makkelijk met iDEAL in uw vertrouwde internetbankieromgeving.

PayPal » - Visa - Mastercard
Ook met creditcard betaal je gemakkelijk en veilig met uw PayPal-account.

* Nu nog meer betaalmethodes voor onze Belgische klanten: Belfius, Ing homepay, KBC, Bankcontact, Sofort Banking en Giropay.

Achteraf betalen via de firma Billink.

Wij besteden deze betaalwijze uit. U dient door de kredietcheck te komen, waar wij geen invloed of zicht op hebben. Let hierbij goed op, dat u de juiste contactgegevens invult. Een andere factuuradres dan het bezorgadres is met deze manier van betalen niet mogelijk.

Verdere informatie

Klachtenprocedure

Indien u een klacht heeft over een aangeschaft product via wesdijk.nl of in onze showroom te Barendrecht, kunt u deze digitaal indienen op ons contactformulier. Geef aan dat het een klacht/probleem betreft en vermeld a.u.b. uw bestelnummer en klantnummer. Binnen 5 werkdagen nemen wij contact met u op voor vragen of een directe oplossing.

Ga naar het contactformulier »

Product toegevoegd aan verlanglijst