Info voordat je bestelt

Zeebaars Maasvlakte Wesdijk.nl

Bestellen
Klik bij het gekozen artikel op de groene 'bestellen'-knop. Hierboven kan je eventueel nog het aantal wijzigen. Klik vervolgens rechtsbovenin op je winkelmandje en volg de stappen om je bestelling af te ronden.

Bezorgen en verzendkosten

Voor voorradige hengelsport artikelen die voor 15:00 besteld worden geldt: de volgende dag in huis! Een uitzondering hierop is zijn langere paketten, welke niet op zaterdag bezorgd zullen worden, maar maandag. Wij van Wesdijk doen er iedere dag alles aan wat maar mogelijk is, om deze belofte waar te maken. Een enkele keer lukt het een koerier vanwege bijvoorbeeld drukte op de weg niet, dit te realiseren. Wij vragen uw begrip hiervoor en houden u omtrent iedere wijziging op de hoogte!

Leveringen vinden plaats door QLS en Chatoorang voor langere pakketten. U kunt de dag na de bestelling (of twee dagen bij bestellingen na 15:00), middels de via de mail verkregen track & trace code zien waar uw pakket zich bevindt, evenals een indicatie van de bezorgtijd, die dag. De bezorger biedt het pakket bij u thuis aan. Mocht u niet thuis zijn, kan het pakket worden aangeboden bij de buren, of bij u in de tuin onder een afdak worden gezet. Dit willen wij graag van u bevestigd hebben in het opmerkingenveld bij uw bestelling. Zo kunnen hier later geen misverstanden over bestaan.

Wanneer uw buren niet thuis zijn, of het pakket weigeren, zal uw pakket de volgende dag tegen een meerprijs van 2.50 opnieuw worden aangeboden op het door u op gegeven adres. Afhankelijk van de vervoerder keert het pakket hierna terug naar Wesdijk. Wesdijk vraagt 5.95 voor het nogmaals opsturen van uw pakket.

Het is dus erg belangrijk wel thuis te zijn, wanneer er een pakket bezorgd wordt.

Komt een latere dag in de week u beter uit, geef dit dan aan bij opmerkingen. Zo kunnen wij hoogstwaarschijnlijk op uw vrije dag bezorgen. 

Een handige tip: Laat uw bestelling op het werk bezorgen!

 * Bestel je op vrijdag voor 15:00, dan leveren wij de pakketten tot 80 cm op zaterdag al.Zo kun je toch lekker vissen in het weekend! Mooi toch..!

* Pakketten langer dan 80 cm kunnen nog niet op zaterdag geleverd worden. Waarschijnlijk kan dit op korte termijn wel en kunnen we dus ook uw hengel, stoel of schepnet op zaterdag laten bezorgen!

* Langere pakketten naar Belgie worden op dinsdag en donderdag geleverd!

Verzendkosten

Op bestellingen boven € 99,- zal Wesdijk.nl geen* verzendkosten berekenen, als extraatje!

(Behalve bij de langere hengels, zoals Karperhengels. Vanwege hun transportlengte van 170 cm+, wordt hier altijd een bijdrage van € 4.95 voor gerekend.)

Hieronder berekend Wesdijk.nl € 2,95 verzendkosten bij bestellingen tot 99,- en 5.95 bij bestellingen tot 49,-.

* Bestellingen naar Belgie en Duitsland worden vanaf € 99,- Gratis* verzonden!

Daaronder wordt € 7,50 verzendkosten berekend.

* = Bij zware, grote of kwetsbare artikelen of bij buitenlandse verzendingen zal Wesdijk.nl een toeslag berekenen.
Wij zullen u spoedig informeren nadat uw bestelling geplaatst is.

Betalen
Bij wesdijk.nl hengelsport betaal je op jouw manier! Je kunt je bestelling betalen met:
- iDEAL
- PayPal
- Creditcard
- Achteraf na 14 dagen

- Bankcontact

- Sofort

- Giropay

- Mastercard

- Visa

- KBC

- Belfius

- ING Homepay

- VVV kadokaart Online en in de winkel

Ook kan je er voor kiezen om je bestelling af te halen en te betalen in de winkel. In dat geval houden wij je bestelling 7 dagen gereserveerd in de winkel. Heb je meer tijd nodig? Reken uw bestelling dan vooraf af.

Contact omtrent bestellingen:

Mocht u geen bevestigingsmails ontvangen na uw bestelling, kijk dan even in uw spambox. Grote kans dat de emails daar staan. Merk het emailadres: info@hengelsport.wesdijk.nl dan gelijk even aan als gewenst. Zo blijft u ten alle tijden op de hoogte van de status van uw bestelling.

Mocht de email ook niet in uw spambox zijn beland, is het raadzaam te controleren of u het juiste emailadres heeft opgegeven.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via de chat onderin uw scherm of via 085- 48 35 279.

Acties:

Het spreekt voor zich, maar toch de vermelding, dat nooit aanbieding over aanbieding gerekend wordt.

Bestel je bijvoorbeeld 3 zakken Nah Boillies, dan krijg je er standaard 1 kado. Loopt er deze maand nog een actie met gratis boillies bij iedere bestelling vanaf een bepaald bedrag, dan gelden deze niet op deze bestelling! 

Of maakt u gebruik van onze standaard 5 halen = 4 betalen actie op zeelood, kunstaas of zeeonderlijnen dan vervalt het kado van die maand.

Mocht het orderbedrag exclusief de actie materialen alsnog boven de 69,- komen, dan doen we er alsnog het kado van die maand bij.

Zo houden we ons bedrijf gezond en kunt u volgend jaar nog steeds op ons rekenen!

Ruilen en retourneren
Voor je bestelling geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld. Ben je niet tevreden? Je kunt vrijwel alle bij wesdijk.nl gekochte artikelen compleet en - voor zover redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking binnen de zichttermijn retourneren.

Artikelen die je niet kunt retourneren zijn
producten die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast;
artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de verzegeling is verbroken.

Raadpleeg voor meer informatie de algemene NTO en aanvullende voorwaarden en onze klantenservicepagina.

 

Product toegevoegd aan verlanglijst