Van ouds her (1963) is Wesdijk actief geweest in de Hengelsportbranche:

Oud- siders herinneren zich nog de tijd dat je, bij Dierenspeciaalzaak Wesdijk in Barendrecht, eigengebouwde hengels kon aanschaffen. Tegenwoordig passen alle afdelingen niet meer onder een dak. Vandaar dat Hengelsport Wesdijk zich gevestigd heeft aan de Eurekaweg 12 in Barendrecht. Deze winkel staat werkelijk zo bomvol met een zeer uitgekiend en actueel assortiment, dat iedere visser van jong tot oud, recreant tot sportvisser, bij ons zal slagen voor een zeer scherpe prijs.

Daarnaast zijn wij ook erg actief. Zo organiseren wij voor kinderen van de basisschool, heuse Vis-Kinderfeestjes. Hier leren wij de jeugd van kinds af aan, veilig te vissen, voor vis en visser. Op die manier dragen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarnaast nemen wij graag onervaren vissers mee op pad op onze zo genoemde Mee-Visavonden. Wij organiseren deze avonden voor: Zeevissers, Karpervissers, Roofvissers & Bellyboatvissers. Deelname aan deze avonden is gratis. 

Meer info over al onze activiteiten & wedstrijden: https://www.wesdijk.nl/hengelsport/blog

Door wie wordt u geholpen in de winkel & via de webshop, even voorstellen:

Marnix: 

Hoi, ik ben Marnix. Na maandelang aandringen mochten ik eindelijk komen helpen met wat klusjes. Ik was pas 14. Nu eindelijk 15 en mag ik meehelpen in de winkel en de webshop. Bijna al mijn vrije uurtjes, als ik geen strafuren krijg op school, loop ik langs het water op zoek naar Snoek en Baars. Op vakantie vis ik ook veel, op wat er ook maar rondzwemt. 

Ik help u graag in de winkel,

Groetjes Marnix

Robert:

Wintersnoek Robert Wesdijk

Fanatiek Roofvisser, bij Wesdijk en volop zin om je in de winkel te helpen!

Daarnaast help ik graag mee met de Kinderfeestjes die we regelmatig organiseren.

Adriaan:

Goedendag, ik ben Adriaan zeevissen is mijn passie omdat de variatie aan vissoorten groot is tijdens het ophalen weet je meestal niet wat voor soort vis er aan je lijn hangt en dat maakt het nog spannender. als je in de ongerepte natuur staat te vissen dan maakt dat het vissen nog mooier. Ik vis zeer regelmatig wedstrijden op het zoute en ben Nederlands kampioen jeugd geweest.
Daarnaast doe ik ook karper vissen in de polder met de pen vooral in de avond uurtjes.
 Ik liep stage bij hengelsport Wesdijk, maar inmiddels werk ik full- time en ben gepromoveerd tot chef winkel. Ik help u graag met al uw vragen.

Tim:

Tim Karper wesdijk-nl.JPG

Sinds kort bij Hengelsport Wesdijk het team versterkt. Eigenlijk doe ik niets anders dan vissen. Karpervissen met de pen, waarmee ik bijna het nederlands record heb gevangen. Zeebaarzen, Roofvissen, eigenlijk bijna alles. Ondanks mijn jonge leeftijd weet ik inmiddels best veel en wil dit graag met je delen.

Ik help u graag in de weekenden en vakanties, tot dan

Groetjes Tim

Kabir:

Terug bij Wesdijk, het was te leuk!

Na een jaartje naast mijn school elders te hebben gewerkt ga ik dit komende jaar weer lekker aan de gang bij Wesdijk Hengelsport. Ik adviseer u graag over onze mooie hobby en verkoop u de mooiste materialen tegen super scherpe prijzen. Graag tot ziens in de winkel en later in onze nieuwe Showroom,

Groetjes Kabir

Luuk:


Ik ben niet echt een visser, maar ben wel steeds meer visserijen aan het proberen. Ik help u graag via alle kanalen van onze klantenservice, omtrent bestellingen en pak deze zeer zorgvuldig voor u in.

En ik doe er graag een mooi kadootje voor u bij,

Groet Luuk

Willem:

Vanaf de eerste diploma, dagelijks vissen. Met levend aas op snoek, dat mocht toen nog. Later af en toe eens een nachtje op de Karper of met de feeder op de put. Sinds het begin van Hengelsport Wesdijk het Zeevissen opgepakt, wat ik ook erg leuk vind. Doordat de zaak zo goed loopt en gezinsuitbreiding, komt het er vaak maar een keer per twee weken van, helaas. Maar met de langere avonden op komst en een vierde full-time collega…

Wanneer het even kan ga ik graag mee met de Mee-Visavonden, om in contact te zijn met mijn klanten. En ook een kinderfeestje eens in de paar weken is super leuk om te doen. 

Ook ik help je graag in onze prachtige zaak, via mail & telefoon en in de webshop.

Groet Willem

Zoals u wellicht heeft kunnen lezen, doen wij er met een zeer divers team alles aan, om jou/ u als visser zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan deze schitterende hobby. Wij zijn continue bezig met het updaten van het assortiment, het nog mooier en gezelliger maken van onze winkel aan de Gouwe, het optimaliseren van uw shop beleving in de webshop, het organiseren van zoveel mogelijk kennis en plezier gerichte activiteiten en in de toekomst wellicht met nog veel meer gave activiteiten.

Mocht u vragen, opmerkingen, aanvullingen of verbeterpunten voor ons denken te hebben, dan horen wij dat graag via onderstaand e-mail adres. Uw meedenken wordt zeker gewaardeerd.

Graag tot ziens, Willem


Hengelsport Wesdijk
Eurekaweg 12
2991 ZB  Barendrecht
Nederland

(openingstijden)

Per e-mail kunnen wij u het snelste helpen met vragen. Op werkdagen binnen 2 uur een reactie!

E-mailadres: info@hengelsport.wesdijk.nl

Facebook: https://www.facebook.com/HengelsportWesdijk 

KVK: 60210753
BTW: NL001632004B68

Hengelsport speciaalzaak Wesdijk Barendrecht:

Contact Webshop:

Maandag t/m zaterdag 08:00 - 17:00 (za. 16:00)

Telefoonnummer: 085- 48 35 279

E-mailadres: info@hengelsport.wesdijk.nl

Facebook: https://www.facebook.com/HengelsportWesdijk/

Of Chat met ons tijdens openingsuren: https://www.wesdijk.nl/hengelsport/


Openingstijden Winkel Eurekaweg 12:

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: Gesloten!
Woensdag: 08:00- 17:30

Donderdag: 08:00- 17:30 

Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00

Bijzondere openingstijden:

Geen!

* Gratis parkeren voor de deur!

* Wij accepteren VVV kadobonnen in de winkel en Online! 

                                                                                                                                        

Vacatures:

1. Fanatieke Karpervisser gezocht!

Wesdijk breidt uit: Flexibele Visser gezocht: Full- Time!

Wesdijk Hengelsport groeit en is op zoek naar een Karpervisser die ons team komt versterken.

Ben jij een harde werker, met veel verstand van Karpervissen? Houd je van omgaan met mensen, gevarieerd werk in winkel en webshop, en ben je flexibel inzetbaar?

Neem dan nu contact met ons op en versterk al vanaf deze maand ons gezellige Hengelsport Team!

We vragen een goede beheersing van de Nederlandse taal, qua spreken en schrijven en bedrevenheid in het omgaan met de computer.

We zien je graag verschijnen,

Tot snel Team Wesdijk

2. Hengelsport Wesdijk zoekt Stagiaires voor alle dagen van de week:

Hoi,

ben jij op zoek naar een zeer dynamische stageplek, waar van alles te beleven en leren valt...?

Neem contact op met Hengelsport Wesdijk via de contactgegevens en start het nieuwe schooljaar aan een zeer divers leertraject!

Kom ons gezellige Team versterken en helpen!

Neem contact met ons op via: info@hengelsport.wesdijk.nl

Betalen en veiligheid in de winkel


Wesdijk biedt u de volgende betaalmethoden in de winkel

  • Contant
  • PIN
  • Wesdijk Cadeaucheque
  • VVV Cheque & VVV Giftcard
  • Visa
  • Mastercard

Onze winkel is van voor tot achter goed te overzien. De voorpui bestaat volledig uit (gewapend) glas, zodat iedereen van buiten naar binnen kan kijken. Verder waken wij over onze gezamelijke eigendommen middels een aantal zichtbare en onzichtbare camera's.

 U bent van harte welkom in onze speciaalzaak aan de Eurekaweg 12 te Barendrecht.

Product toegevoegd aan verlanglijst