Van ouds her (1963) is Wesdijk actief geweest in de Hengelsportbranche:

Oud- siders herinneren zich nog de tijd dat je, bij Dierenspeciaalzaak Wesdijk in Barendrecht, eigengebouwde hengels kon aanschaffen. Tegenwoordig passen alle afdelingen niet meer onder een dak. Vandaar dat Hengelsport Wesdijk zich gevestigd heeft aan de Eurekaweg 12 in Barendrecht. Deze winkel staat werkelijk zo bomvol met een zeer uitgekiend en actueel assortiment, dat iedere visser van jong tot oud, recreant tot sportvisser, bij ons zal slagen voor een zeer scherpe prijs.

Daarnaast zijn wij ook erg actief. Zo organiseren wij voor kinderen van de basisschool, heuse Vis-Kinderfeestjes. Hier leren wij de jeugd van kinds af aan, veilig te vissen, voor vis en visser. Op die manier dragen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarnaast nemen wij graag onervaren vissers mee op pad op onze zo genoemde Mee-Visavonden. Wij organiseren deze avonden voor: Zeevissers, Karpervissers, Roofvissers & Bellyboatvissers. Deelname aan deze avonden is gratis. 

Meer info over al onze activiteiten & wedstrijden: https://www.wesdijk.nl/hengelsport/blog

Door wie wordt u geholpen in de winkel & via de webshop, even voorstellen:

Denny:

Mijn naam is Denny, een kale mid-dertiger en karpervisser in hart en nieren. Ik doe  dit nu zo'n 20 jaar en het verveelt nooit. Na eerder al eens in de hengelsport werkzaam te zijn geweest ben ik na een lange tussenstop weer terug in deze mooie branche en binnen het gezellige team van Wesdijk werkzaam.

Mijn visserij bestaat hoofdzakelijk uit karpervissen, deels statisch, maar mijn passie is het struinen aan de oppervlakte. In de winter wil ik graag actief achter de snoek/baarzen aan gaan en zo nu en dan doe ik wat witvissen voor de afwisseling.

Hengelsport gaat het hele jaar door en is soms zelfs meer dan een hobby. Ik nodig u graag uit om eens een bezoek te brengen aan onze winkel en wij helpen u graag met al uw vragen en producten.

Groet Denny.

Wim:

Hoi mijn naam is Wim, vissport liefhebber en gepassioneerd karper visser. Sinds kort mag ik het enthousiaste team bij Hengelsport Wesdijk versterken. Ik sta U graag te woord met advies en tips over (karper) vissen. In onze mooie en zeer uitgebreide winkel kunt U de laatste snufjes en technieken van de vissport ontdekken. Tot snel!

Paul:

Paul Snoek Wesdijk

Hoi! Ik ben Paul, 28 jaar oud en fanatiek roofvisser. Begonnen met vissen op mijn vijfde toen mijn opa mij met een vast hengeltje voorntjes leerde vangen. Nadien ben ik verknocht geraakt aan het roofvissen. De aanbeten zijn voor mij het allermooist. 

Sinds kort ben ik werkzaam bij Hengelsport Wesdijk en sta klaar om via mail, telefoon en chat al uw vragen op de webshop te beantwoorden en te zorgen dat uw bestelling naar wens is.

Alvast veel visplezier met uw nieuwe aankoop en kado!

Groetjes Paul

Marnix: 

Hoi, ik ben Marnix. Na maandelang aandringen mochten ik eindelijk komen helpen met wat klusjes. Ik was pas 14. Nu eindelijk 16 en mag ik meehelpen in de winkel en de webshop. Bijna al mijn vrije uurtjes, als ik geen strafuren krijg op school, loop ik langs het water op zoek naar Snoek en Baars. Op vakantie vis ik ook veel, op wat er ook maar rondzwemt. 

Ik help u graag in de winkel,

Groetjes Marnix

Robert:

Wintersnoek Robert Wesdijk

Hallo, ik ben Robert Mastbergen, medewerker bij Hengelsport WesdijkIk ben begonnen met vissen door mijn vader, als een kleine kleuter ging ik al met hem mee voorntjes vangen. Dat heeft zich langzaam veranderd naar vissen op snoek, en nu ook sinds een paar jaar het vissen op de rivier op elke roofvis die er maar zwemt. Vooral de visserij op snoekbaars met verschillende technieken vind ik geweldig om te doen. Als u vragen heeft over roofvissen op het zoete water, sta ik voor u klaar in de winkel op vrijdag, zaterdag en in de vakantiesDaarnaast pak zo nu en dan pakketjes in, zodat uw bestelling zo snel mogelijk in huis is. In ieder geval, mijn doel is om u zo goed mogelijk te helpen en u vooral meer plezier te geven in uw hobby. Adieu! 

Adriaan:

Goedendag, ik ben Adriaan. Zeevissen is mijn passie, omdat de variatie aan vissoorten groot is tijdens het ophalen weet je meestal niet wat voor soort vis er aan je lijn hangt en dat maakt het nog spannender. Als je in de ongerepte natuur staat te vissen dan maakt dat het vissen nog mooier. Ik vis zeer regelmatig wedstrijden op het zoute en ben Nederlands kampioen jeugd geweest.
Daarnaast doe ik ook karper vissen in de polder met de pen vooral in de avond uurtjes.
 Ik liep stage bij hengelsport Wesdijk, maar inmiddels werk ik full- time en ben gepromoveerd tot chef winkel. Ik help u graag met al uw vragen.

Tim:

Sinds kort bij Hengelsport Wesdijk het team versterkt. Eigenlijk doe ik niets anders dan vissen. Karpervissen met de pen, waarmee ik bijna het nederlands record heb gevangen. Zeebaarzen, Roofvissen, eigenlijk bijna alles. Ondanks mijn jonge leeftijd weet ik inmiddels best veel en wil dit graag met je delen.

Ik help u graag in de weekenden en vakanties, tot dan

Groetjes Tim

Kabir:

Terug bij Wesdijk, het was te leuk!

Na een jaartje naast mijn school elders te hebben gewerkt ga ik dit komende jaar weer lekker aan de gang bij Wesdijk Hengelsport. Ik adviseer u graag over onze mooie hobby en verkoop u de mooiste materialen tegen super scherpe prijzen. Graag tot ziens in de nieuwe winkel aan de Eurekaweg 12 te Barendrecht. 

Groetjes Kabir

Luuk:


Ik ben niet echt een visser, maar ben wel steeds meer visserijen aan het proberen. Ik help u graag via alle kanalen van onze klantenservice, omtrent bestellingen en pak deze zeer zorgvuldig voor u in.

En ik doe er graag een mooi kadootje voor u bij,

Groet Luuk

Willem:

Vanaf de eerste diploma, dagelijks vissen. Met levend aas op snoek, dat mocht toen nog. Later af en toe eens een nachtje op de Karper of met de feeder op de put. Sinds het begin van Hengelsport Wesdijk het Zeevissen opgepakt, wat ik ook erg leuk vind. Doordat de zaak zo goed loopt en gezinsuitbreiding, komt het er vaak maar een keer per twee weken van, helaas. Maar met de langere avonden op komst en een vierde full-time collega…

Wanneer het even kan ga ik graag mee met de Mee-Visavonden, om in contact te zijn met mijn klanten. En ook een kinderfeestje eens in de paar weken is super leuk om te doen. 

Ook ik help je graag in onze prachtige zaak, via mail & telefoon en in de webshop.

Groet Willem

Zoals u wellicht heeft kunnen lezen, doen wij er met een zeer divers team alles aan, om jou/ u als visser zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan deze schitterende hobby. Wij zijn continue bezig met het updaten van het assortiment, het nog mooier en gezelliger maken van onze winkel aan de Eurekaweg 12 in Barendrecht, het optimaliseren van uw shop beleving in de webshop, het organiseren van zoveel mogelijk kennis en plezier gerichte activiteiten en in de toekomst wellicht met nog veel meer gave activiteiten.

Mocht u vragen, opmerkingen, aanvullingen of verbeterpunten voor ons denken te hebben, dan horen wij dat graag via onderstaand e-mail adres. Uw meedenken wordt zeker gewaardeerd.

Graag tot ziens, Willem


Hengelsport Wesdijk
Eurekaweg 12
2991 ZB  Barendrecht
Nederland

(openingstijden)

Per e-mail kunnen wij u het snelste helpen met vragen. Op werkdagen binnen 2 uur een reactie!

E-mailadres: info@hengelsport.wesdijk.nl

Facebook: https://www.facebook.com/HengelsportWesdijk 

KVK: 81447914

BTW nr.NL 862096637B01

Hengelsport speciaalzaak Wesdijk Barendrecht:

Contact Webshop:

Maandag t/m zaterdag 08:00 - 17:00 (za. 16:00)

Telefoonnummer: 085- 48 35 279

E-mailadres: info@hengelsport.wesdijk.nl

Facebook: https://www.facebook.com/HengelsportWesdijk/

Of Chat met ons tijdens openingsuren: https://www.wesdijk.nl/hengelsport/


Openingstijden Winkel Eurekaweg 12:

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: Gesloten!
Woensdag: 08:00- 17:30

Donderdag: 08:00- 17:30 

Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00

Bijzondere openingstijden:

Plan hier uw winkelbezoek:

* Hemelvaartsdag geopend op afspraak tot 18:00 

*2e Paasdag geopend op afspraak van 10:00- 17.30

Graag tot ziens en veel visplezier alvast!

* Gratis parkeren voor de deur!

* Wij accepteren VVV kadobonnen in de winkel en Online! 

                                                                                                                                        

Vacatures:

1. Ervaren Winkelmedewerker Full- Time!

Wesdijk Hengelsport groeit en is op zoek naar een visser die ons winkelteam komt versterken.

Heb jij ervaring in een winkel ofwel in de verkoop en advies, geeft multi tasken en hard werken op vele terreinen jou energie. Heb je veel verstand van 1 of meerdere hengelsport disciplines en maak je jezelf graag iets helemaal eigen? Houd je van omgaan met mensen, gevarieerd werk in winkel en webshop, en ben je flexibel inzetbaar?

Neem dan nu contact met ons op en versterk al vanaf deze maand ons gezellige Hengelsport Team! 

We vragen een goede beheersing van de Nederlandse taal, qua spreken en schrijven, goede communicatieve vaardigheden per telefoon en mail en een goede bedrevenheid in het omgaan met de computer.

We zien je graag verschijnen,

Tot snel Team Wesdijk

2. Hengelsport Wesdijk zoekt Stagiaires voor alle dagen van de week:

Hoi,

ben jij op zoek naar een zeer dynamische stageplek, waar van alles te beleven en leren valt...?

Neem contact op met Hengelsport Wesdijk via de contactgegevens en start het nieuwe schooljaar aan een zeer divers leertraject!

Kom ons gezellige Team versterken en helpen!

Neem contact met ons op via: info@hengelsport.wesdijk.nl

Betalen en veiligheid in de winkel


Wesdijk biedt u de volgende betaalmethoden in de winkel

  • Contant
  • PIN
  • Wesdijk Cadeaucheque
  • VVV Cheque & VVV Giftcard
  • Visa
  • Mastercard

Onze winkel is van voor tot achter goed te overzien. De voorpui bestaat volledig uit (gewapend) glas, zodat iedereen van buiten naar binnen kan kijken. Verder waken wij over onze gezamelijke eigendommen middels een aantal zichtbare en onzichtbare camera's.

 U bent van harte welkom in onze speciaalzaak aan de Eurekaweg 12 te Barendrecht.

Product toegevoegd aan verlanglijst