Van ouds her (1963) is Wesdijk actief geweest in de Hengelsportbranche:

Oud- siders herinneren zich nog de tijd dat je, bij Dierenspeciaalzaak Wesdijk in Barendrecht, eigengebouwde hengels kon aanschaffen. Tegenwoordig passen alle afdelingen niet meer onder een dak. Vandaar dat Hengelsport Wesdijk zich gevestigd heeft aan de Eurekaweg 12 in Barendrecht. Deze winkel staat werkelijk zo bomvol met een zeer uitgekiend en actueel assortiment, dat iedere visser van jong tot oud, recreant tot sportvisser, bij ons zal slagen voor een zeer scherpe prijs.

Daarnaast zijn wij ook erg actief. Zo organiseren wij voor kinderen van de basisschool, heuse Vis-Kinderfeestjes. Hier leren wij de jeugd van kinds af aan, veilig te vissen, voor vis en visser. Op die manier dragen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarnaast nemen wij graag onervaren vissers mee op pad op onze zo genoemde Mee-Visavonden. Wij organiseren deze avonden voor: Zeevissers, Karpervissers, Roofvissers & Bellyboatvissers. Deelname aan deze avonden is gratis. 

Meer info over al onze activiteiten & wedstrijden: https://www.wesdijk.nl/hengelsport/blog

Door wie wordt u geholpen in de winkel & via de webshop, even voorstellen:

Denny:

Hallo allemaal,

ik ben Denny en ben sinds een jaar werkzaam binnen het groeiende Team van Wesdijk Hengelsport. Sinds mijn 13e ben ik fervent karpervisser, in de eerste decennia veelal statisch, maar de laatste jaren hoofdzakelijk struinend. Sinds ik bij Wesdijk werk ben ik ook aangestoken met het roofvissen.

Mijn visserij is erop gericht om in een korte tijd een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ik sta jullie graag te woord en ben er van overtuigd dat wij vrijwel iedere visser op een leuke, gerichte manier kunnen helpen om iedereen de mogelijkheid te bieden van deze mooie hobby te kunnen genieten.

Hengelsport gaat het hele jaar door en is soms zelfs meer dan een hobby.

Ik nodig u graag uit om eens een bezoek te brengen aan onze winkel of onze webshop.

Veel visplezier, Kale Denny.

Wim:

Wim Kok is de naam:

All-round vissport liefhebber met de grootste passie voor karper vissen. Bijna 2 jaar onderdeel van het enthousiaste team van vissers bij Hengelsport Wesdijk. Ik sta U graag te woord met advies en tips over sportvissen in algemene zin. Met name de ervaring met vaste stok, feeder, match, vlieg en forel vissen en in het buitenland op Steur, Zalm en (grote) Karper (al 15 jaar in Frankrijk). In onze mooie en zeer uitgebreide winkel kunt U de laatste snufjes en technieken van al deze visdisciplines ontdekken. Het team staat U graag te woord. Tot snel!

Paul:

Hoi! Ik ben Paul.

Bij Wesdijk sta ik klaar om al jouw online vragen te beantwoorden.

Qua vissen richt ik me het liefste op alle rovers die onze wateren te bieden hebben. De mooie roofvis aanbeten zijn werkelijk verslavend.

Sinds ik vader geworden ben is mijn tijd om te vissen wel wat minder geworden. Gelukkig leent het roofvissen zich perfect voor korte sessies!

Ik help je graag met al jouw wensen,

Paul

Marnix: 

Hoi ,

ik ben Marnix ik ben nu 17 jaar en werk al een aantal jaar bij hengelsport Wesdijk. Ik kwam in de oude winkel al vaak langs voor van alles en nog wat . Vroeger deed ik niks anders dan snoeken en inmiddels ga ik bijna alleen nog maar achter de snoekbaars en de baars aan op de grote rivier.  Afgelopen jaren heb ik steeds meer technieken en trucjes geleerd voor deze visserijen en ik vertel je hier in de winkel graag meer over.

Tot snel, Marni

Kilian:

Hoi, ik ben Kilian en 30 jaar.

Sinds ongeveer mijn 7e vis ik op karper en dit is uitgegroeid tot een intense hobby. Bijna elk vrij moment ben ik aan de waterkant te vinden met mijn hond Kyra en vaak ook mijn vriendin, die mijn hobby gelukkig steunt.

Nu heb ik de kans gekregen om bij Hengelsport Wesdijk fulltime te gaan werken en mijn kennis en ervaringen met jullie te delen en jullie te helpen met de keuze van de mooie producten in de winkel.

Tot gauw in de winkel, Kilian

Robert:

Hallo, ik ben Robert Mastbergen, fanatiek roofvisser en medewerker bij Hengelsport Wesdijk. In de koudere maanden vis ik vanaf de kant op snoek en in de warmere maanden ga ik alle rovers in de rivier achterna, in het bijzonder de snoekbaars. Het actief vissen is dus echt mijn ding, in een stoel zitten te wachten totdat ik een vis hebt zal je mij niet snel zien doen!

Bij Wesdijk ben ik vaak in de winkel te vinden, maar bij drukte zal ik ook uw pakketten inpakken. Op alle gebieden van het roofvissen met kunstaas kan ik u helpen in de winkel. In de vakanties ben ik hele weken aanwezig en daarbuiten ben ik in de weekenden aanwezig, aangezien ik dan studeer. Hopelijk zie ik u snel in de winkel,

tot dan, Robert

Adriaan:

Goedendag, ik ben Adriaan. Zeevissen is mijn passie, omdat de variatie aan vissoorten groot is tijdens het ophalen weet je meestal niet wat voor soort vis er aan je lijn hangt en dat maakt het nog spannender. Als je in de ongerepte natuur staat te vissen dan maakt dat het vissen nog mooier. Ik vis zeer regelmatig wedstrijden op het zoute en ben Nederlands kampioen jeugd geweest.
Daarnaast doe ik ook karper vissen in de polder met de pen vooral in de avond uurtjes.
 Ik liep stage bij hengelsport Wesdijk, maar inmiddels werk ik full- time en ben gepromoveerd tot chef winkel. Ik help u graag met al uw vragen.

Jacco:

Ik ben Jacco Drooger en ik ben 14 jaar. Sinds kort ben ik deel van team Wesdijk. In mijn vrije tijd vis ik graag op karper aan de oppervlakte of statisch. 

Ik zorg er voor dat u paketje goed aankomt en dat de schappen vol liggen.

Graag tot ziens in de winkel. 

Groet Jacco

Tim:

Sinds kort bij Hengelsport Wesdijk het team versterkt. Eigenlijk doe ik niets anders dan vissen. Karpervissen met de pen, waarmee ik bijna het nederlands record heb gevangen. Zeebaarzen, Roofvissen, eigenlijk bijna alles. Ondanks mijn jonge leeftijd weet ik inmiddels best veel en wil dit graag met je delen.

Ik help u graag in de weekenden en vakanties, tot dan

Groetjes Tim

Kabir:

Sinds mijn jeugd kwam ik al bij Wesdijk en bewonderde ik de winkel op de Gouwe 9 en het personeel dat ervoor zorgde dat het bezoek bij de hengelsport! Nu werk ik ondertussen al ongeveer in totaal al bijna 3.5 jaar bij Hengelsport Wesdijk en nu met dezelfde instelling om de klant deze ervaring te geven! In de winkel hoop ik u warm te kunnen ontvangen en u te helpen met het adviseren en het laten zien van de mooiste producten.

Tot snel, Kabir

Samson:

Hallo, ik ben Samson. Ik was een jaar of 5 toen ik voor het eerst in de winkel kwam. Ik hield er mijn verjaardagsfeestje en kreeg mijn eerste hengel. 

Ik vis vis veel en ga ook 1 x per maand een heel weekend vissen, zowel op de boot of langs de kant en kom dan overal in t land.

Inmiddels ben ik eindelijk oud genoeg om in het team te komen werken. Ik zorg voor de pakketten, houdt de winkel netjes.

Groetjes Samson

Willem:

Vanaf de eerste diploma, dagelijks vissen. Met levend aas op snoek, dat mocht toen nog. Later af en toe eens een nachtje op de Karper of met de feeder op de put. Sinds het begin van Hengelsport Wesdijk het Zeevissen opgepakt, wat ik ook erg leuk vind. Doordat de zaak zo goed loopt en gezinsuitbreiding, komt het er vaak maar een keer per twee weken van, helaas. Maar met de langere avonden op komst en een vierde full-time collega…

Wanneer het even kan ga ik graag mee met de Mee-Visavonden, om in contact te zijn met mijn klanten. En ook een kinderfeestje eens in de paar weken is super leuk om te doen. 

Ook ik help je graag in onze prachtige zaak, via mail & telefoon en in de webshop.

Groet Willem

Zoals u wellicht heeft kunnen lezen, doen wij er met een zeer divers team alles aan, om jou/ u als visser zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan deze schitterende hobby. Wij zijn continue bezig met het updaten van het assortiment, het nog mooier en gezelliger maken van onze winkel aan de Eurekaweg 12 in Barendrecht, het optimaliseren van uw shop beleving in de webshop, het organiseren van zoveel mogelijk kennis en plezier gerichte activiteiten en in de toekomst wellicht met nog veel meer gave activiteiten.

Mocht u vragen, opmerkingen, aanvullingen of verbeterpunten voor ons denken te hebben, dan horen wij dat graag via onderstaand e-mail adres. Uw meedenken wordt zeker gewaardeerd.

Graag tot ziens, Willem


Hengelsport Wesdijk
Eurekaweg 12
2991 ZB  Barendrecht
Nederland

(openingstijden)

Per e-mail kunnen wij u het snelste helpen met vragen. Op werkdagen binnen 2 uur een reactie!

E-mailadres: info@hengelsport.wesdijk.nl

Facebook: https://www.facebook.com/HengelsportWesdijk 

KVK: 81447914

BTW nr.NL 862096637B01

Hengelsport speciaalzaak Wesdijk Barendrecht:

Contact Webshop:

Maandag t/m zaterdag 08:00 - 17:00 (za. 16:00)

Telefoonnummer: 085- 48 35 279

E-mailadres: info@hengelsport.wesdijk.nl

Facebook: https://www.facebook.com/HengelsportWesdijk/

Of Chat met ons tijdens openingsuren: https://www.wesdijk.nl/hengelsport/


Openingstijden Winkel Eurekaweg 12:

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: Gesloten!
Woensdag: 08:00- 17:30

Donderdag: 08:00- 17:30 

Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00

Bijzondere openingstijden:

Geen!

Graag tot ziens en veel visplezier alvast!

* Gratis parkeren voor de deur!

* Wij accepteren VVV Giftcards in de winkel en Online! 

                                                                                                                                        

Hengelsport Wesdijk zoekt Stagiaires voor alle dagen van de week:

Hoi,

ben jij op zoek naar een zeer dynamische stageplek, waar van alles te beleven en leren valt...?

Neem contact op met Hengelsport Wesdijk via de contactgegevens en start het nieuwe schooljaar aan een zeer divers leertraject!

Kom ons gezellige Team versterken en helpen!

Neem contact met ons op via: info@hengelsport.wesdijk.nl

Betalen en veiligheid in de winkel


Wesdijk biedt u de volgende betaalmethoden in de winkel

  • Contant
  • PIN
  • Wesdijk Cadeaucheque
  • VVV Cheque & VVV Giftcard
  • Visa
  • Mastercard

Onze winkel is van voor tot achter goed te overzien. De voorpui bestaat volledig uit (gewapend) glas, zodat iedereen van buiten naar binnen kan kijken. Verder waken wij over onze gezamelijke eigendommen middels een aantal zichtbare en onzichtbare camera's.

 U bent van harte welkom in onze speciaalzaak aan de Eurekaweg 12 te Barendrecht.

Product toegevoegd aan verlanglijst