Van ouds her (1963) is Wesdijk actief geweest in de Hengelsportbranche:

Oud- siders herinneren zich nog de tijd dat je, bij Dierenspeciaalzaak Wesdijk in Barendrecht, eigengebouwde hengels kon aanschaffen. Tegenwoordig passen alle afdelingen niet meer onder een dak. Vandaar dat Hengelsport Wesdijk zich gevestigd heeft aan de Gouwe 9 in Barendrecht. Deze winkel staat werkelijk zo bomvol met een zeer uitgekiend en actueel assortiment, dat iedere visser van jong tot oud, recreant tot sportvisser, bij ons zal slagen voor een zeer scherpe prijs.

Daarnaast zijn wij ook erg actief. Zo organiseren wij voor kinderen van de basisschool, heuse Vis-Kinderfeestjes. Hier leren wij de jeugd van kinds af aan, veilig te vissen, voor vis en visser. Op die manier dragen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarnaast nemen wij graag onervaren vissers mee op pad op onze zo genoemde Mee-Visavonden. Wij organiseren deze avonden voor: Zeevissers, Karpervissers, Roofvissers & Bellyboatvissers. Deelname aan deze avonden is gratis. 

Meer info over al onze activiteiten & wedstrijden: https://www.wesdijk.nl/hengelsport/blog

Door wie wordt u geholpen in de winkel & via de webshop, even voorstellen:

Dion: 

Karpervissen is echt mijn passie! Na een jaartje hengelsport academie, besloot ik dat de praktijk meer voor mij was en kwam bij Hengelsport Wesdijk terecht. Hier werk ik nu eigenlijk sinds de opening van de speciaalzaak aan de Gouwe en heb het enorm naar mijn zin. Ik besteed veel tijd aan het perfectioneren van de online winkel, om het voor jou als klant zo makkelijk en leuk mogelijk te maken om bij ons te shoppen. Het vissen pas ik aan mijn werktijden aan: Korte priksessies, korte nachtjes tussen het werken door of een heerlijk avondje struinen, ik hou er van! Iets minder vaak, maar in de winter toch met enige regelmaat, gooi ik een visje uit in de hoop op een dikke groenjas. 

Als ik je ergens mee kan helpen, in de winkel of via telefoon & mail, dan doe ik dat graag,

En ik neem je graag mee op een van onze Mee-Visavonden!

Tot snel, Dion

Koen: 

Hoi, ik ben Koen. Ik vind vissen leuk omdat het je een vrij gevoel geeft. Je zit te wachten totdat je een aanbeet krijgt en dat vind ik tof, de adrenaline schiet dan door heel je lichaam heen. Daarom vind in vissen top! Ik zit op het Wellant college en loop stage bij Hengelsport Wesdijk. Ik help je graag iets te vinden in de winkel, of zet een lekker bakkie koffie voor u. En ik heb heel veel zin in de kinderfeestjes van dit jaar, die in april weer gaan starten.

Tot in de winkel, Koen

Bas (Sebastiaan):

De drang om datgene te vangen wat zwemt was Iets wat er bij mij op jonge leeftijd al in zat. Net als menig visser ben ook ik begonnen met de vaste stok en na verloop van tijd kreeg ik mijn eerste werphengel. Er werd voornamelijk op roofvis gevist. Dat is iets wat ik overigens nog steeds graag doe. Het actief vissen op snoek met een jerkbait is een van mijn favorieten maar wanneer de temperatuur gaat dalen en de snoek passiever word spreekt het statisch doodaas vissen mij ook enorm aan. Buiten de interesse voor het Roofvissen heeft ook het zoute water op mij zijn aantrekkingskracht. Zodra de Gul in de koudere maanden zijn intrede doet ben ik met regelmaat te vinden in de Nieuwe Waterweg. Wanneer de temperaturen weer oplopen en de zomer aanbreekt maak ik ook graag wat tijd vrij om op Tong te vissen. Ondanks al deze visserijen speelt het Karpervissen toch voornamelijk de hoofdrol. Grote putten en kanalen doen mijn hart sneller kloppen zowel in Nederland als in frankrijk.

Samengevat hoop ik u als klant met mijn kennis op meerdere vlakken van dienst te kunnen zijn in de winkel of chat van wesdijk.nl


Met vriendelijke groet ,
Sebastiaan.

Robert:

Fanatiek Roofvisser, nieuw bij Wesdijk en volop zin om je in de winkel te helpen!

Daarnaast help ik graag mee met de Kinderfeestjes die we regelmatig organiseren.

Adriaan:

Goedendag, ik ben Adriaan zeevissen is mijn passie omdat de variatie aan vissoorten groot is tijdens het ophalen weet je meestal niet wat voor soort vis er aan je lijn hangt en dat maakt het nog spannender. als je in de ongerepte natuur staat te vissen dan maakt dat het vissen nog mooier. daarnaast doe ik ook karper vissen in de polder met de pen vooral in de avond uurtjes.
 Ik loop stage bij hengelsport Wesdijk. Ik probeer u zo veel als mogelijk te helpen omtrent het zeevissen maar als u iets nodig heeft van andere takken van de visserij wil ik er ook voor u zijn.

Willem:

Vanaf de eerste diploma, dagelijks vissen. Met levend aas op snoek, dat mocht toen nog. Later af en toe eens een nachtje op de Karper of met de feeder op de put. Sinds het begin van Hengelsport Wesdijk het Zeevissen opgepakt, wat ik ook erg leuk vind. Doordat de zaak zo goed loopt en gezinsuitbreiding, komt het er vaak maar een keer per twee weken van, helaas. Maar met de langere avonden op komst en een vierde full-time collega…

Wanneer het even kan ga ik graag mee met de Mee-Visavonden, om in contact te zijn met mijn klanten. En ook een kinderfeestje eens in de paar weken is super leuk om te doen. 

Ook ik help je graag in onze prachtige zaak, via mail & telefoon en in de webshop.

Groet Willem

Zoals u wellicht heeft kunnen lezen, doen wij er met een zeer divers team alles aan, om jou/ u als visser zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan deze schitterende hobby. Wij zijn continue bezig met het updaten van het assortiment, het nog mooier en gezelliger maken van onze winkel aan de Gouwe, het optimaliseren van uw shop beleving in de webshop, het organiseren van zoveel mogelijk kennis en plezier gerichte activiteiten en in de toekomst wellicht met nog veel meer gave activiteiten.

Mocht u vragen, opmerkingen, aanvullingen of verbeterpunten voor ons denken te hebben, dan horen wij dat graag via onderstaand e-mail adres. Uw meedenken wordt zeker gewaardeerd.

Graag tot ziens, Willem


Hengelsport Wesdijk
Gouwe 9
2991 CJ  Barendrecht
Nederland

(openingstijden)

Per e-mail kunnen wij u het snelste helpen met vragen. Op werkdagen binnen 2 uur een reactie!

E-mailadres: info@hengelsport.wesdijk.nl

Facebook: https://www.facebook.com/HengelsportWesdijk 

KVK: 60210753
BTW: NL135219085B01

Hengelsport speciaalzaak Wesdijk Barendrecht:

Contact Webshop:

Maandag t/m vrijdag 08:00 - 16:00

Telefoonnummer Webshop: 085- 48 35 279

E-mailadres: info@hengelsport.wesdijk.nl

Facebook: https://www.facebook.com/HengelsportWesdijk/

Of Chat met ons tijdens openingsuren: https://www.wesdijk.nl/hengelsport/


Openingstijden Winkel Gouwe 9:

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: Gesloten!
Woensdag/ donderdag: 08:00- 17:30 
Vrijdag: 07:00 - 20:00
Zaterdag: 07:00 - 16:00

Telefoonnummer winkel: 0180- 45 31 06

Adres
Gouwe 9
2991 CJ Barendrecht

* Kijk je vaak eerst in onze webshop, voordat je naar dew inkel gaat, kijk dan goed of het artikel van jouw keuze ook op voorraad is in de winkel. Mocht dit niet zo zijn, kan je ons altijd een dag van te voren een mailtje sturen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het artikel alsnog door jou gekocht kan worden in de winkel.

* Gratis parkeren voor de deur met blauwe schijf!

* Wij accepteren VVV kadobonnen in de winkel en Online! 

                                                                                                                                        

Vacatures:

1. Fanatieke visser gezocht: Full- Time!

Wesdijk breidt uit: Flexibele Vissers gezocht: Full- Time!

Wesdijk Hengelsport groeit en is op zoek naar een Visser die ons team komt versterken.

Ben jij tussen de 16 en 23 jaar en op zoeknaar een (bij) baan die aansluit bij jouw passie, vissen! Hou je van omgaan met mensen, hard werken en ben je flexibel inzetbaar?

Neem dan nu contact met ons op en versterk ons gezellige Hengelsport Team!

We zien je graag verschijnen,

Tot snel Team Wesdijk

2. Hengelsport Wesdijk zoekt Stagiaires voor alle dagen van de week:

Hoi,

ben jij op zoek naar een zeer dynamische stageplek, waar van alles te beleven en leren valt...?

Neem contact op met Hengelsport Wesdijk via de contactgegevens en start nog dit schooljaar aan een zeer divers leertraject!

Kom ons gezellige Team versterken en helpen!

Neem contact met ons op via: info@hengelsport.wesdijk.nl

Betalen en veiligheid in de winkel


Wesdijk biedt u de volgende betaalmethoden in de winkel

  • Contant
  • PIN
  • Wesdijk Cadeaucheque
  • VVV Cheque & VVV Giftcard
  • Visa
  • Mastercard

Onze winkel is van voor tot achter goed te overzien. De voorpui bestaat volledig uit (gewapend) glas, zodat iedereen van buiten naar binnen kan kijken. Verder waken wij over onze gezamelijke eigendommen middels een aantal zichtbare en onzichtbare camera's.

 U bent van harte welkom in onze speciaalzaak aan de Gouwe nr. 9 te Barendrecht.

Product toegevoegd aan verlanglijst