Tim Team Wesdijk Karper pennen

RETOUREN

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

ONDER WELKE VOORWAARDEN MAG IK TERUGSTUREN?

Je kunt een product terugsturen wanneer het product aan onderstaande voorwaarden voldoet:

  • Het product is verkoopbaar;
  • Het product is compleet;
  • Het product is in originele verpakking, voor zover mogelijk;
  • Het product is niet speciaal voor jou gemaakt;
  • Boeken, CD's of DVD's mogen niet geopend zijn;

Wanneer je een pakket naar ons opstuurt, zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Wesdijk.nl stort het bedrag binnen 14 dagen terug. 

Of we halen het pakket bij je thuis op, of ruilen het aan de deur om. Neem hiervoor contact op met de klantenservice via: info@hengelsport.wesdijk.nl

U mag het pakket retourneren naar het volgende adres:

Hengelsport Wesdijk

Eurekaweg 12

2991 ZB, Barendrecht

Tnv: Retourafdeling

* Graag zien wij de reden van retour op de bijgesloten factuur staan. Dit komt een snelle afhandeling ten goede.

Wesdijk.nl vergoedt alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten door de wesdijk.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je de herroeping meldt. Tenzij wesdijk.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag wesdijk.nl wachten met terugbetalen tot het product terug is ontvangen of tot je zelf hebt aangetoont dat het product is teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wesdijk.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat is gebruikt voor de aankoop, tenzij je instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Product toegevoegd aan verlanglijst