Kevin Nash Dumpy Square Pear Weed/Silt

Nash Tackle

Direct leverbaar

Het Kevin Nash Dumpy Square Pear Weed/Silt is gecoat karperlood met een speciaal materiaal dat perfect matcht met iedere ondergrond. Deze textuur neemt ook vloeibare flavours op: geweldig in de koude maanden. Het Dumpy Square Pear lood is speciaal ontwikkeld voor de chodrig, waarbij het lood stevig moet blijven liggen.

Meer details

61 Stuks op voorraad

€ 2.00

incl. BTW

5 fanatieke vissers helpen je graag!

Gratis verzending vanaf 99,- in NL

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!*

Niet-voorradige artikelen 15% korting

Veilig achteraf betalen na 14 dagen

Klanten waarderen ons met een 9,3


* Voor direct leverbare producten

Eigenschappen

 

 • Kleur: Weed/Silt

 • Coating neemt flavours op

 • Verkrijgbaar in 7 verschillende gewichten

 • Korda Heli Rubber
  Korda Heli Rubber

   De Korda `Safe Zone´ Helikopter Sleeve is speciaal ontworpen om over de Korda Kwik Link te schuiven. Dit in combinatie met de `Safe Zone` Kamo Leader zal zorgen voor uitstekende anti tangle eigenschappen. Ideaal om te gebruiken voor een chod of helicopter systeem. 

  € 4.50


 • Korda Hybrid Lead Clips
  Korda Hybrid Lead Clips

  Alle Korda producten hebben een uitvoerige beschrijving waarin staat hoe je ermee om moet gaan. In dit korte stukje willen wij dit nogmaals benadrukken. Bij een Lead Clip is het de bedoeling dat je lood eerder loskomt dan de wartel. Als de wartel namelijk eerder loskomt, zal de lijn constant door de clip getrokken worden, waardoor het lood op geen enkle mogelijkheid meer los kan komen. Als je dit systeem goed gebruikt, zal het lood loskomen wanneer jij dat wilt. Een ander groot voordeel is het feit, dat als het lood loskomt de vis naar de oppervlakte komt. Een groot voordeel als je achter dikke wiervelden vist. Je hoeft de karper er niet meer dwars door het wierveld heen te trekken, maar drilt de vis uit in de oppervlakte. Deze clip biedt dus zeer veel mogelijkheden in wateren met moeilijk bevisbare omstandigheden. Volg de instructies op de verpakking en vang je droomvis.

  € 5.95


 • Lead Free Flat Pear Inline
  Lead Free Flat Pear Inline

  De Lead Free Flat Pear Inline is een volledig loodvrij werpgewicht in de welbekende Flat Pear Inline vorm. Hiermee is het niet schadelijk voor de natuur, maar biedt het nog steeds wel dezelfde eigenschappen als het bekende karperlood. *Let op; dit is de INLINE variant!!

  € 3.50


Sluiten

Deze website gebruikt functionele cookies, om je instellingen te onthouden en gebruik te analyseren op basis van anonieme gegevens. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.